Dodik ide korak dalje: "Možda bi mi trebali uvesti sankcije Bidenu. Da se sprdamo"

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

GRUNF

Ko se zadnji smije nije mu dobra trava!!

Nadimak...

Istina je dodicku da ko se zadnji smije nahebe...ali isto tako ko se bahati na kraju bude manji od makova zna...tako da...pazi sta pricas

Miloradeeee

Misli na djecu i unučad. Ima granica u svemu.

Pa naravno da biste trebali!

Reciprocitet je reciprocitet, nema tu veze ko je velesila, a ko patuljak.

Kauboj od malih nogu

upravo tako! prvo, mogle bi se zabraniti američke serije na tv, kaubojski i gansterski filmovi, fejsbuk... samo ne zna se šta bi tada narod uradio... podivljao bi?

/ Najnovije