Dodik i njegove pristalice najavljuju veliki miting u Banjoj Luci: "Sami ćemo organizovati izbore"

/ Komentari (22)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gommora

Ono bi da mitinguje, lopov, nacionalista zlotvor a valja mu na Sud BiH, krije se čkapi iza naroda glupog i zaluđenog nacionalizmom i mitovima. A dron mu uvijek iznad glave, nikad ne zna šta ga čeka iza ugla.

333

Pa cak i samo za ekipu koja ce sjediti, proizvoditi listice, izmisljati glasacke spiskove, i danima i nocima popunjavati te listice treba novca. A novca nema :D.

tuner

sacekaj maj 2032. da vidis sta ces onda organizovati

Joja

Ovi srbi ako ne roknu ovog vepra od Laktasa crno im se pise. ****t ce ih Marfi i uzduz i poprijeko. Jesu se nasli kacit sa amerima a vec jednom dobro dobili po ****i. Stvarno rijetko glup tor

Koji

Ono bi da mitinguje, lopov, nacionalista zlotvor a valja mu na Sud BiH, krije se čkapi iza naroda glupog i zaluđenog nacionalizmom i mitovima. A dron mu uvijek iznad glave, nikad ne zna šta ga čeka iza ugla. ka Gommora Koji narod je zaveden i zaglupljen razmisli jos jednom. Onaj koji bira svoje predstavnike ili onaj koji ocekuje nametnute odlukw nekog svabe.

Pehlivan

Samo uz dlaku, do konačnog uništenja šumske!

***

***

Guest

Najzalosnije je, sto vlasi odvratni neznaju, koliko su glupi 👉🏻👌🏻💩👉🏻👌🏻💩👉🏻👌🏻💩👉🏻👌🏻💩👉🏻👌🏻💩👉🏻👌🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻

Nisu

Nisu dodikove pristalice, vec svi gradjani, svih nacionalnosti republike srpske.

***

***

***

***

***

***

***

***

Koel

Hahahahah hoces hpces sigurnoooo ma jastaaa

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

Hahahahaaaaa ...

... ma samo se treba smijati, pa budale sluze za to.

/ Najnovije