Dodik i Čović kod Vučića: "Razgovor prijatelja"

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

@

"Ima Bosne i Bošnjaka u njoj.!!! Bili su tu prije vas i ako Bog da, biti će i poslije vas!"

Aha

Ima i Srba i Hrvata, i biće ih, i poslije vas!!!

@Aha

Pa to sam isto i ja rekao ali ti to bas i ne kontas, Egal.!!!

Martić

Ima i Hercegovine i Hercegovaca. Bilo ih je puno prije Otomana.

Da

Ovako treba da izgledaju dobrosusjedski odnosi. Svaka čast! I drugi bi trebali da slijede njihov primjer. Razgovorom i saradnjom u regionu, svima će nam biti bolje. Dosta nam je više mržnje i zavađanja. Dok se mi svađamo, Evropa i svijet napreduju, a mi nazadujemo. Ako želimo bolje, moramo sarađivati.

domaci gost

El Bake ima nastup kod Direktorice. TRenutno pjeva - Izdali me prijatelji, izdao me brat

Gile

Ja trendova....i laznoh osmjeha!! Bljak

Gile

Mislio sam FRENDOVA!!

071

Naravno da hodaju po regionu, izvode bijesne gliste, ucjenjeni od boga i oca, i onda to sve interpretiraju kao neku ozbiljnu politiku koja kao ima neki cilj osim da sačuvaju svoja dupeta i pokradene pare.

/ Najnovije