Dodik dobio "crveni karton" iz Washingtona: Imat će posljedice...

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

C

Dok u ne budete počeli nesto konkretno raditi a ne šuplje priče pričali, ovaj će i SRAT i pisat po vama a njegovo ponašanje će se reflektovati na sve ostale zemlje.

Nikolica s prikolicom

Imal' iđe BiH?

Genocidasi

Poništiti deitonski sporazum i ukinuti genocidni entitet

Huhb

Poništiti deitonski sporazum i ukinuti genocidni entitet ka Genocidasi Dake ti bi poništio Alijin potpis?

Truba

Hebe se Dodika uzor'o dvije njive od 15 duluma , svega zasij'o, zakl'o osam svinja za suhovine i čvaraka, obr'o Igorov voćnjak, zamrz'o pedeset kila piletine, ispek'o 134 litra rakije, kupio vreću šecera, 5 vreca brašna, 30 litara ulja, a Milanović mu posl'o 20 litara vina. Kaže sada mu mogu zamrznuti sve i račune i uvesti sankcije.

Gotov je djikan! Oborili su ga!

.

Dok ga skroz ne obore mi cemo biti u bosanskim sumama pod punom ratnom spremom! Gazija do gazije!

.

Bditi nad nasom jedinom! Nikad vise nas nece uhvatiti na spavanju! Odbranit cemo je ko i 92.Moze biti samo veca nikako manja! Bez pc-a garant!

.

animno

vidimo ko.dejtonski mirovni potpis urusava rasvormiracemo dejton prelazimo na republikku.bih komese nesvida mrs.iz bosne

Kurz

Šta ćeš jedino od muke se usrat

Hercegovac u Bosni

Sankcije su u latici,na stolu,crveni karton, ozbiljno upozorenje i suma sumarum 0.

/ Najnovije