Dodik danas u Beogradu: Nazire li se kraj političke karijere pred sankcijama SAD i EU?

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Budi se narod hvala bogu, iz dubokog sna. Ali sad treba jedinstveno stati skupa i neka svijet i svi korumpirani uhljebaski politicari vide, da je dosta. " Dosta nacionalizma, kradze, kriminala, afera i jednostranih stavova pojedini politicara!" Trebaju politicari konacno da shvate, do cega su narod i ovu drzavu doveli. Vrijeme je smjene, svih politicara a i vrijeme patriotizma. Treba konacno stvoriti drzavu za sve, koji se identifikuju sa njom i nacinom zivota u njoj. Treba ulagati svu snagu i strucno znanje u ovu drzavu, da bi sa podrskom stranih investitora postali bas nezavisna i funkcionalna drzava, u kojoj mogu svi da zive a da nikome nebude tijesno u njoj. Treba iskoristiti svu lijepotu nase drzave, da bih zivot postao za nas sve, neovisno ko i sta, kvalitetan i civilizacijski. To je pravi i jedini pravac za novu i jedinu drzavu BiH. Zivjela Bosna i njen narod. A kome nepase i ko drugacije misli, - "Širok je svijet!" Bujrum, neka sebi trazi bolje!!!!!

Sultan mu poslo ferman iz Stambola da ga se kutariše!!

.

111

DODIK BI DA BUDE DRUGI ILIJA GARASANIN KOJI JE ZAGOVARAO VELIKU SRBIJU.

BL

Gotov je

Hvo

Sada je na redu covic i hns.

Za EU i SAD

Samo za medjunarodnu zajednicu, Bosna nema problem unutra, svi problemi dolaze iz Srbije i Hrvatske jer se oni nikada nisu odrekli teritorijalnih pretenzija prema Bosni. I poslije Dodika ce doci Dodik. Treba rijesiti uzrok a ne simptom! I konacno staviti tacku na i, a uzrok je Beograd ali I Zagreb (nista manje)!

Zum

Nošnje se upiru iz petnih žila da oblatne Dodika! Dodik je glas svih građana RS, i to svima treba biti jasno! Nošnje je ne mogu ukinuti , kako su namjeravali, i to ih iritira! Ako stranci hoće islamsku državu da prave, dobili su je na 23%teritorije BiH, i to je i previše za Balkan, i Evropu! Više neće moći dobiti! A ako ih toliko vole, neka im daju svoju teritoriju, našu nedavno!

Zum

Našu nedamo!

/ Najnovije