Dodik čestitao vaterpolistima Srbije zlatnu medalju, a onda je dobio brutalan odgovor

/ Komentari (31)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

LAKTAŠKI GRMALJ!

KRMAK!

***

***

***

***

***

***

***

***

*

***

Ne pijem dok Paja vozi

***

Budist

Ocigledna poltronska cestitka.Providna kao celofan

Ne pijem dok Paja vozi

***

Mirni razlaz

Jest mu bula "brutalno" odgovorila. Problem je samo što je Mile nije ništa pitao.,

Ne pijem dok Paja vozi

***

***

***

Ne pijem dok Paja vozi

***

Guest

***

Opa, opa, opala

Nego jeli Glavati Dodik čestitao Đokoviću - Malo jačoj ciganiji? Nije se ni oglasio sa komentarom na proteste u Srbiji. Sada to isto slijedi u junačkoj Republici Srpskoj.

Ralle

Vauuu, baš je brutalan odgovor. "Naši delfini", i tako nikada neće vidjeti Olimpijske igre.

Bravo Srbijo

1.Predsjednik Republike Srpske i Srbi u Republici Srpskoj uvijek i zauvijek navijaju za Srbiju. 2. Imaju dvojno državljanstvo. U svojim kućama i u srcu imaju najljepšu trobojku. Tako da ta nebitna individua koja je napisala glupost treba znati da naši delfini su sjajni vaterpolisti i naša Srbija je osvajala medalje na Olimpijskim igrama 2024. Frustracije što njeni vaterpolista nema ni u najavi i što je BiH prošla na Olimpijskim igrama kako je prošla neće izliječiti pišući gluposti. Ha ha ha predsjednik Dodik se na njen odgovor ,,potresao" . Još nešto, predsjednik Dodik je napisao srpskog ,a ne srbijanskog .

Dzoni

Od Ferizade??!!! Stvarno ga je *****ala....Nego zajeb je sto ne obore taj helic sto leti iznad Srpske Republike? Jedino ako je dobio dozvolu Srbije za prelet...

Ne pijem dok Paja vozi

***

Kauzalitet

Sve dok nama u BiH podmecu nacije Kraljevine SHS kao nekakve “narode” (konstitutivne) nece biti mira, napretka i slobode. Kako tih naroda nije bilo prije XX vijeka? To su istinski politicke velikodrzavne kreacije. Zar BiH, povijesna Bosna, nije starija od Jugoslavije, Berlinskog kongresa, otkrica Amerike? Njena populacija, na njenoj teritoriji gotovo milenij dijeli iste drzavnosti, isti jezik, tradiciju i kulturu. Jedan je narod u vise religija. U Kraljevini SHS podjelom stanovnistva po vjeri u BiH od katolika napravise NACIJU HRVATE, a od pravoslavaca NACIJU SRBE, iako nisu dijaspora Srbije i Hrvatske! Nisu genetski ni vecinski slaveni.

Ne pijem dok Paja vozi

***

Providni ste vi

Ocigledna poltronska cestitka.Providna kao celofan ka Budist 1.Znamo zbog čega želite drugačije uređenje BiH koje ćete dobiti kad na vrbi rodi grožđe. 2. Iz aviona se vidi da vas boli uspjeh Srbije na Olimpijskim igrama 2024.

Besmisleno

Čemu likovanje na prepucavanja, zar ovo ikoga još čudi, iznenađuje, uzbuđuje? Besmislene reakcije na izjave kakve su već desetljeće, ma koga briga više za toliki ****

Koki

KRMAK! ka LAKTAŠKI GRMALJ!

Tatar

Eto ****li te oni koliko si im simpatičan.Eto koliko im znači tvoja čestitka.Eto koliko si bitan šaraf u njihovoj mašineriji.Jad si ti jedan usmrdjeli i uvlakacki.

IVA

USRBIJI ZNAJU DA TI NISI SRBIN NEGO KRIMINALAC PO NACIJI:):):)

Bravo Srbijo

Eto ****li te oni koliko si im simpatičan.Eto koliko im znači tvoja čestitka.Eto koliko si bitan šaraf u njihovoj mašineriji.Jad si ti jedan usmrdjeli i uvlakacki. ka Tatar Njemu je ,,odgovorila" ona koja bi drugačije uređenje BiH,koju boli kako je prošla BiH na Olimpijskim igrama 2024. A nas zabole za njenu frustraciju što ne samo da nemaju reprezentaciju u vaterpolu nego i kako su prošli prošli predstavnici BiH na Olimpijskim igrama.

Bravo Srbijo

USRBIJI ZNAJU DA TI NISI SRBIN NEGO KRIMINALAC PO NACIJI:):):) ka IVA U Srbiji znaju da su srbomrzci poput tebe i sličnih na aparatima zbog njenog uspjeha. Jedino što možete je jedino kmečati,drečati i lajati do mile volje. Realnost nećete promijeniti niti frustracije izliječiti. Samo ćete se i dalje odavati koliko vas uspjeh Srbije boli i koliko vam smeta .

Tatar

>>Njemu je ,,odgovorila" ona koja bi drugačije uređenje BiH,koju boli kako je prošla BiH na Olimpijskim igrama 2024. A nas zabole za njenu frustraciju što ne samo da nemaju reprezentaciju u vaterpolu nego i kako su prošli prošli predstavnici BiH na Olimpijskim igrama. ka Bravo Srbijo<<Najgore od svega je što vas zabole što vas čovek dere ko stoku a sve pod plaštom lažnog prividnog patriotizma a vi mu se za to divite i aplaudirate mu.Vi ste ubijedljivo najgluplja nacija na cijelom svijetu

Dole!! Sve je to Ciganija !!

>>>>Njemu je ,,odgovorila" ona koja bi drugačije uređenje BiH,koju boli kako je prošla BiH na Olimpijskim igrama 2024. A nas zabole za njenu frustraciju što ne samo da nemaju reprezentaciju u vaterpolu nego i kako su prošli prošli predstavnici BiH na Olimpijskim igrama. ka Bravo Srbijo<<Najgore od svega je što vas zabole što vas čovek dere ko stoku a sve pod plaštom lažnog prividnog patriotizma a vi mu se za to divite i aplaudirate mu.Vi ste ubijedljivo najgluplja nacija na cijelom svijetu ka Tatar<<😄

a ona je inace niko i nista kao i ovaj novinar

ova je inace niko i nista kao i ovaj kvazinovinar koji je prenio ovu vijest. nije mu sigurno nijedan srbin iz srbije to zamjerio a za po tu rice nas zaboli.

/ Najnovije