Dodik: BiH je zarobljena u maksimalističkim zahtjevima Bošnjaka

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Grude

Dolazi i vrag po tebe i malog čovića. Psi koji laju ali ne ujedaju.

Aha

Svaka mu je na mjestu. Svi Srbi tako misle.

Miki

Rs umire, 850000 stanovnika trenutno. Ko će vraćati kredite koje uzimate. Najveći neprijatelj rs koji će je uništiti.

Faris

Genocidne politike su poražene. Slobodna, nedjeljiva i jedinstvena BiH će vječno živjeti. Volimo te domovino, volimo te Bosno i Hercegovino.

Oooo

>>Rs umire, 850000 stanovnika trenutno. Ko će vraćati kredite koje uzimate. Najveći neprijatelj rs koji će je uništiti. ka Miki<< Ma ne brini ti zato. Gledajte vi, kako ćete gladna usta nahraniti. Sirotinja vam skapava.

Uuu

Genocidne politike su poražene. Slobodna, nedjeljiva i jedinstvena BiH će vječno živjeti. Volimo te domovino, volimo te Bosno i Hercegovino. ka Faris I?! Nećeš da nam kažeš na čemu si???

Bošnjak

Pa ti Didiče uspuni minimalističke: Kao prvo, oravo na jezik, pravo na imovinu, vrati opljačkano, tj. prisvojeno i eto, mirna Bosna a i Hercegovina. A zadrži srpsko smeće, srpski lopovluk, sroski bezobrazkuk, srpsku sklonost genocidima, sroski idiotluk...

Muki

Vama muslimanima iz BiH nakon 25 godina od Dejtona nije jasno da je vasih samo 23% BiH, a ne cijela BiH. A o cemu prica Bakir godinama? O nekakvoj "gradjanskoj BiH". Ta ideja prolazi na Zapadu jer su zapadne zemlje manje vise tako organizovane. Iza Bakirove tzv "gradjankse" ideje krije zelja za dominacijom BiH mulimana i stvaranje vecinske muslimanske drzave u kojoj bi Srbi i Hrvati bili na marginama svega. Zar nam treba bolji primjer od Komsica?! Niko bolje BiH ne cijepa od Bakira. Davno je od sebe otjerao Srbe i Hrvate. Tome dodajte brojne afere u koje je manje vise upletena SDA godinama.

Martić

Dodik ovo nije izjavio u Bosanskom Novom nego u Novom Gradu. Poštujte odluke nadležnih.

Bošnjak

Vama muslimanima iz BiH nakon 25 godina od Dejtona nije jasno da je vasih samo 23% BiH, a ne cijela BiH. A o cemu prica Bakir godinama? O nekakvoj "gradjanskoj BiH". Ta ideja prolazi na Zapadu jer su zapadne zemlje manje vise tako organizovane. Iza Bakirove tzv "gradjankse" ideje krije zelja za dominacijom BiH mulimana i stvaranje vecinske muslimanske drzave u kojoj bi Srbi i Hrvati bili na marginama svega. Zar nam treba bolji primjer od Komsica?! Niko bolje BiH ne cijepa od Bakira. Davno je od sebe otjerao Srbe i Hrvate. Tome dodajte brojne afere u koje je manje vise upletena SDA godinama. ka Muki Samo gledaj RTRS i uživaj! Nisu muslimani napravili nikakvu muslimansku Bosnu, nego Srbi entitet republika srpska. Samo glrdaj RTRS i nikad nećeš vidjeti koliko su Srbi ugroženi u federacini dolazeći u KS da rade, samo gledaj RTRS i slušaj Dodika i ostani takav do kraja života.

gost

Šta ćeš Mile kad nas ima najviše!

/ Najnovije