Dodik Bidenu čestitao pobjedu: Dijelimo prijateljstvo i savezništvo

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Belay Boy

Neka si ti njemu u startu stavio do znanja sta je Srpski naraod i sta ti od njega ocekujes.!! Jer je njemu to stvarno potrebno.!!

AB

Podvio Ronhil rep !

Sasa

Haha

Ox

Mah.....vas i rusa 300 miliona ba ...... ne brini nista ....

Ox

I Kineza i Indijaca ....pa ima vas oko dvije milijarde...... Ja mislim da bi se vi ipak trebali otcijepit.....jebi ti to..... povedi ti narod u smrt, samo tako..... A s tobom i Jugoslav kuja i trezoraš.......pa opet hajrujte milijarde...... nanu ti svoju kokošarsku j3bo onu ....

Azazel

Ja sam ubjedjen da mu je Ser Gej donio svilen gajtan....sve je dobro I sve je za pet Ali Putin Ne gotovi lopove I gramzivce, buljavi je za Vojkovica - long rider

Dr

Nevjerovatno! Čovjek na čelu države, a ni riječi afirmativnog o njoj, to može samo neko poput njega, samo svojstveno njemu. Interesantan je taj dio o datum ima se, gdje poriče pravo države da slavi datume iz svoje istorije, što ima za cilj aluziju o BiH kao nekom vještačkom, novom konstruktu bez značaja, integriteta i identifikacije, te poslagivanju pozicije srpskog naroda u BiH aluzijom o položaju kao nečem nametnuto, koje ima za cilj degradirati BiH, i odrođivanje, odvajanje od BiH kao njihove države, domovine i matice.

sakupljač umjetnina

Mile vrati ukradenu ikonu koju si juče poklonio Lavrovu.Ambasada Ukrajine traga za njom od kako je ukradena iz Luganska(Ukrajina) koju su vjerovatno srBski plaćenici ukrali i donijeli .Ovo je i dokaz o umiješanosti Srbije u tom ratu.E Mile trabaš objasniti od kuda tebi te umjetnine.Cigare su isfurane .

Mostar

Islamisti, muslimansko brastvo, Erdogan, napad na WTC, ISIL, mrzitelji Zidova, Iranski suradnici, napad na ambasadu...to su Bosnjaci koji se kunu u Ameriku...WTF???

Jes

Islamisti, muslimansko brastvo, Erdogan, napad na WTC, ISIL, mrzitelji Zidova, Iranski suradnici, napad na ambasadu...to su Bosnjaci koji se kunu u Ameriku...WTF??? ka Mostar

/ Najnovije