Dobro jutro, Sarajevo: Cijena litre dizela nikada nije bila veća

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Samo ***, tako i treba, ja podrzavam.

Kad se ne znaju organizirat i pobunit, ako nista drugo tihim bojkotom, redukcijom potrosnje goriva kroz smanjeno vozikanje, onda ih i treba kerepit.

Role

VM BiH može usvojiti privremenu odluku da se ukinu akcize na gorivo čime bi cijena litra bila smanjena za 40 do 60 feninga po litru. Zna se ko to koči, HDZ i SNSD samo da bi napravili haos pritom ne štedeći vlastito biračko tijelo koje također plaća danak jedne ovakve pogubne politike.

Adi

narod zna e pa eto vam ga kada znate, *** sda fasisti

Adi

@Role idiote prvi ti je sda bio protiv toga, sta ***, i hvatas se drugih tvoji lopovi su krivi, ovi se samo prikace

TRT

Pa ne vadimo mi naftu i gas pa da nam bude gorivo jeftinije od recimo Norveške. Mi imamo ugalj i drva i struju pa se na to treba bazirati i već danas skupljati otpad, plastiku, stari namještaj travu itd.. za predstojeću zimu. Toplane i ,,državne" i privatne neka slobodno polako zatvaraju radnje. Neka polahko otkopčavaju sistem sa objekata. Do sada su to samo radili stanovi sa sistema.

Guest

Sve je ovo nama SDA dala da imamo Bakira za generala i ovce od naroda. Sve je ovo odlicno dok nas sve ostale stranke pljuju, pišaju po narodu i smiju se sirotinji što po cijeli dan hamali kod ratni profitera za minimalac. Pogledajte samo im imovinske kartone sve ce vam biti jasno. Brzo ce oktobar pa zaokruzi narode bandu da vas pisaju i narednih godina bolje nista i nezasluzujemo. Dotad Aufiderzen Bosno ceka me Muter Germanija.

/ Najnovije