Dnevna doza velikosrpske mitomanije, Dodik i ministar Nešić izjavili: "Smeta im desetak momaka"

/ Komentari (33)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

***

***

Error

To je bila cista provokacija sa vrlo jadnim izgovorom kada su zloupotri****li sopstvene zrtve kozare za rad svojih bolesnih ciljeva i izjednacavanja zrtve i zlocinca i reklo bi se opravdanjavanja za zlocin genocida.al tu imamo i mladicevu bolesnu recenicu kad je usao u srebrenicu KOME se on to svetio,tako da bi mu dodik zamjerio sad na tom jer on turskog brata erdogana mnogo gotivi A druga stvar je da vi mediji upitate kretena D.hoce li podmladak vojske historijsko-agresorske drzave prodefilovati kroz Jasenovac sa tih par momaka ? Koliko se sjecam ni *****ku od predsjednika im nije bilo neki put dozvoljeno da udje u hrvatsku povodom( ko fol) tog sjecanja Ili tamo nema vise srba

***

***

Habuhabuhabu

Ovisnici o provokacijama.

Smrad psetosavlja do neba se cuje

***

Ni tebi nije dobro

pa svi lajete kao vaši oĉevi PSI...JE B A L I VAS OČEVI U U U S T A A MAGARCI U G U Z I CU ka Prcio vas *****E PAS tetka te moli da odeš na kontrolu što prije

Teška ti dijagnoza

***

A sta misliš duduk

Da se tako neko ušeta recimo u Sandžak sta biste rekli.... Ali više su krivi ovi dole od vas. Odmori ljudima pa nema veze sta se dešava. Fuj ste svi

Ovo je za hospitalizacu, al ozbiljno

>>>>To je bila cista provokacija sa vrlo jadnim izgovorom kada su zloupotri****li sopstvene zrtve kozare za rad svojih bolesnih ciljeva i izjednacavanja zrtve i zlocinca i reklo bi se opravdanjavanja za zlocin genocida.al tu imamo i mladicevu bolesnu recenicu kad je usao u srebrenicu KOME se on to svetio,tako da bi mu dodik zamjerio sad na tom jer on turskog brata erdogana mnogo gotivi A druga stvar je da vi mediji upitate kretena D.hoce li podmladak vojske historijsko-agresorske drzave prodefilovati kroz Jasenovac sa tih par momaka ? Koliko se sjecam ni *****ku od predsjednika im nije bilo neki put dozvoljeno da udje u hrvatsku povodom( ko fol) tog sjecanja Ili tamo nema vise srba ka Error<< ka **** li te PAS ili ODza **** te MAGARAC-KUJIN SINE<< Baš ti je toliko loše?! A da nisi zaboravio popit terapiju?

Čudno

***

Bitka na kozari

Mladena Stojanovica heroja i srbina ubili su *****ci sa Kozare. Oni pod cijim subarama i kokardama su se borili pobunjeni bosanski pravoslavci - srbi. I sad ti isti sa kokardama kao prikazuju kako su oni kao fol bili u partizanima i branili srbstvo. Smijesno. Samo neumorni ispijaci rakije i jedaci cvaraka u to povjerovati mogu.

Eto,

Imal još koja budala da šta izvali pa da zatvorim dućan. Danas ste smorili, teški pacijenti... A i vrijeme vam ne ide na ruku. Malo mozga, hlada i vode, uz redovne lijekove i bit će bolje.

Ne pijem dok Paja vozi

Jesu se zapalili dijaspore patriote na socijali bez Bosanskog državljanstva i podrum ratnici na birou(burzi rada)

Oko za oko

Trebalo je to sve pošmajserat…

Pa eto

Dajte im još para hebali vas oni

***

***

Kole

Prepali se, za razumjet je.

Treba se početi naoružavati ODMAH !

PONOVO ĆE SRBIJA I HRVATSKA UČINITI SVE DA OVDJE IZAZOVU RAT, INTENZIVNIJE I JAČE NEGO 1992 I 1993. TAJ RAT, KAKO ONI MISLE, NJIMA ĆE DONIJETI BLAGOSTANJE I MIRNIJE VLADANJE NAD STANOVNIŠTVOM U TIM ZEMLJAMA. NJIHOV JE PLAN SAMO I JEDINO DA POBIJU SVE MUSLIMANE I PATRIOTSKI NASTROJENE STANOVNIKE BIH, I POSLIJE TOGA ONI, NI JEDNI NI DRUGI, NEMAJU NIKAKVIH PLANOVA. SAMO UBIJANJE, SILOVANJE, PLJAČKANJE I PROTLERIVANJE. KO OVDJE TO NE SHVATA NIJE U GLAVU ZDRAV. VRIJEME JE ZA ORGANIZOVANJE I NABAVKU ORUŽJA, I NINAKOGA SE OSLANJATI NE TREBA SEM NA DOMAĆEG. BOSANSKOG ČOVJEKA. OVI ŽELE DA NAM POBIJU DJECU I SAMO TO ŽELE.

Vicko

Ministar cega…!?

Aco

Gdje su direktni krivca za sva ova sranja Konakovic Niksicu Forte ? Da nisu ovo dogovorili u Mostaru? Trojka je najveći krivac za za sve ove fasisticke ispade

Derim

Prvo: Obadvojica krmaka, mozete ta tri prsta, zakrhati smrdljivoj kuji koja vas je okotila , u onu smrdljivu rupu iz koje ste ispali. Drugo: Vi majmuni iz redakcije, prestanite objavljivati slike ove krmadi, jer mala djeca od toga imaju traume, i prestanite im hraniti ego njihovim izjavama, jer nas savrseno boli k urcina sta misle i s eru ta dva smrdljiva krmka.

DreiGicn

Genocidaški troprstaši, a valja vam doći pred Sud BiH...pa vi mrzite Sarajevo, stoko šumska.

Hahhhaha

***

***

***

Smrad psetosavlja do neba se cuje

ka *****E SU POGANI PSI Zemlja zaudara psetosavskim daeshom.

***

***

***

***

Zbog ovog

***

071

Vidim da stranackim botovima nije bas najbolje. Nego, namaknuste li onih 300 miliona za ratu kredita? Cujem da je Vladu RS-a tuzio broker sa Londonske berze. Mozda da organizujete kakvu paradu ispred neke evropske berze, pa da vam ko baci 10 Eura kao i svim beskucnicima koji izazivaju sazaljenje?

***

****

wwww

***

Ljiljan:***

***

/ Najnovije