Dizdarević odgovorio: Ima li BiH plan ako dođe do nuklearne eksplozije

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Damianusdarcus

Pola iz bojkota neće doći na sjednicu i čekat će šta Srbija kaže u vezi toga, te će tvrditi da ih ne interesuje ako nuklearka padne na FBiH... ostali se neće moći dogovoriti da li rakete predstavljaju opasnost ili ne, dok jedni ne vide sa Zagrebom a drugi će se međusobno optuživati da li su trebali nešto poduzeti ili ne...

Covjek

Ima, ima, troglavo predsjednistvo i Npvalic su se odmah pobrinuli za narod, uradjena su atomska sklonista.

dP

Sačekajmo prvo radijaciju, zatim ćemo osnovati komisiju koja treba tenderski da nabavi neophodne stvari za preživljavanje. ;alo se ugradimo u to i super. Odradili smo posao, mada nam stanovništvo pocrkalo.

SS

Naravno da ima, svaki izgradjeni objekat placa za skloniste ili ga mora napraviti u sklopu objekta. Valjda je novac i upotrebljen za tu svrhu.

Hava

Kako moze ozbiljan covjek da se glupira. Truju nas godinama sa sumpordioksidom (to je ono ko sumporna kiselina gdje padne sve progori. E to mi udisemo). Jos posjekose sva drva pa je sad ljeti i 39 °C. Sta cemo? Nista, osim pokusati pobjeci ili gledati na koju stranu duva vjetar. Kad je Cernobil ispustio radijaciju nismo jeli svjeze voce i povrce.

nasvasta

Za šta dosta nepotistićkih govana extra uživa na leđima ovog napaćenog i izluđenog naroda SDA ASDA SBB SDP majku vam nepotistićko lopovsku vi ste obesmislili opstanak i život školovanoj omladini.

Dobrinjaxxx

Joj tebe Dizdareviću, pa naravno da imamo.. bože svašta pitaš. Hajd nabroj stvari za koje mi nemamo plan... Bože...

Black

Cuj BiH i neki plan??!!

Plan A

Pripremiti sodu bikarbonu i ispirati oci svakih 30 minuta. Zasaditi koprivu jer ona neutralise radioaktivno zračenje i upija čestice, trenirati duvanje što dalje od sebe u suprotnom smjeru od dolaska radijacije, maski već imamo a pripremiti u bosnalijeku dezinficijense i vakcine.

Plan B

Iskopati i pripremiti sebi rupu za ne daj Bože.

Plan C

Kupiti kremu faktor 28 ili se mazati maslinovim uljem da nebi preplanule.

Ekoteh

Vi niste imali plan za par grama CS-137 iz Energoinvesta, a kamoli šta drugo.

/ Najnovije