Dizdar o sramotnim porukama iz Neuma: Uvredljive poruke ne doprinose suživotu koji nema alternativu

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

🔥🔥🔥🔥

Ja mislim da se pradjedovi ovih u grobu okreću jer su se u istoj vojsci borili i ginuli pogotovo u Bleiburgu

E vidi

Ko nam to govori o suzivotu? Jesi li ti Nerine bio za suzivot u Stocu pa si zato lomio krizeve? Mislis da se zaboravilo!

Bosanac

Izumiru ugrozeni legitimni rvati postaju ko rijetke zivotinje ugrozene

E.moje.balje

Opet kada dodje sezona napunite ih do vrha i ostavite im dovoljno novaca da vas mogu ponizavati jos i jace....a ujkama JM

Isto kao i uvredljivi stavovi portalchicka.

.........

qrt

Sve Bosanske Hrvate pozivam da ne napuštaju BIH već da dođu u R.Srpsku. Ako nestanu Hrvati ili Bosnajci iz BIH, nestace i BIH. Razlike su bogatstvo. Bez Hrvata ili Srba, BIH ne postoji. Ujedinimo se jer imamo mnogo zajdničkih ciljeva. Utišajmo mržnju i glupost, a pojačajmo pamet i ideje za razvoj i očuvanje mira.

Sta ce tzv bosnjaci u Neumu?

Nekada je bilo par muslimana i to je otjersno HI

Samke

Unistac SDP bit ces glavni krivac kad se stranka raspadne svojim kadroviranjem ljigavac jedan

Ma ko nam to

Ko nam to govori o suzivotu? Jesi li ti Nerine bio za suzivot u Stocu pa si zato lomio krizeve? Mislis da se zaboravilo! ka E vidi lijepo prodaje arijevski mit zapakovan u katolicanstvo da je sacuvalo rasnu cistocu krscanstvom a da su slaveni muslimani izdali rasu i postali semiti? Kurtura sa potopljena kontinenta Mu ili katolibanske arijevske siije ahatolaha ruhole Tudjmaneia?

Daeshevac

>>Sve Bosanske Hrvate pozivam da ne napuštaju BIH već da dođu u R.Srpsku. Ako nestanu Hrvati ili Bosnajci iz BIH, nestace i BIH. Razlike su bogatstvo. Bez Hrvata ili Srba, BIH ne postoji. Ujedinimo se jer imamo mnogo zajdničkih ciljeva. Utišajmo mržnju i glupost, a pojačajmo pamet i ideje za razvoj i očuvanje mira. ka qrt<< Krscanstvo ne stvara naciju po principu reformisana judaizma jer nema etno-religijsku crtu, a niti su slaveni krscani preko krscanstva postali arijevska rasa niti su slaveni muslimani semiti. Usput gdje je u Novom zavjetu spomenut pakt 3u1 boga sa kmetom lazarom koji of serbalja pravi pravoslavne cioniste?

Ma bas

Nekada je bilo par muslimana i to je otjersno HI ka Sta ce tzv bosnjaci u Neumu? Sta ce tzv hrvati iz jugoslavenske ideje u Bosni kad katolicanstvo nikad nije pravilo narode i kad je jugoslavija propala?

Brko

Izumiru ugrozeni legitimni rvati postaju ko rijetke zivotinje ugrozene ka Bosanac PRIJE CE TE VI MUSLIMANI POCRKAT VEC STO CE NESTAT HRVATA IZ BIH

🔥🔥🔥🔥

>>>>Sve Bosanske Hrvate pozivam da ne napuštaju BIH već da dođu u R.Srpsku. Ako nestanu Hrvati ili Bosnajci iz BIH, nestace i BIH. Razlike su bogatstvo. Bez Hrvata ili Srba, BIH ne postoji. Ujedinimo se jer imamo mnogo zajdničkih ciljeva. Utišajmo mržnju i glupost, a pojačajmo pamet i ideje za razvoj i očuvanje mira. ka qrt<< Krscanstvo ne stvara naciju po principu reformisana judaizma jer nema etno-religijsku crtu, a niti su slaveni krscani preko krscanstva postali arijevska rasa niti su slaveni muslimani semiti. Usput gdje je u Novom zavjetu spomenut pakt 3u1 boga sa kmetom lazarom koji of serbalja pravi pravoslavne cioniste? ka Daeshevac<<Ma jel to nešto kaže hrvatsko cvijeće

/ Najnovije