Divne vijesti za vozače: Do kraja godine će se u FBiH graditi 100 kilometra autoceste na Koridoru Vc

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kada ce kraj, a ne pocetak.

Jah gradice ih godinama. Dotle placamo kreditima gradnju i kroz gorivo. Nego kad ce biti zavrsene i sta ako tada ne budu zavrsene, hoce li ko harakiri izvrsiti, znamo da nece. Lijepa vijest je kad se zavrsi i lijepa vijest je da se uvedu vinjete kao u cijeloj normalnoj evropi (hrvatska je na balkanu i oni nemaju vinjete). Malo su lijepe vijesti preskupe.

jah

nemojte više majke vam, pa baš nam vrijeđate inteligenciju.

Guest

KADA ĆE KRAJ? Vinjete su otimačina. Siromak za 1000km Fabijom plati kao biznismen za 100000km džipom. Treba plaćati po km. a to tehnički nije greda. NVO i mediji počnite kampanju danas i učinite nešto za pravdu u ovoj zemlji!

Ne lupetaj

>>KADA ĆE KRAJ? Vinjete su otimačina. Siromak za 1000km Fabijom plati kao biznismen za 100000km džipom. Treba plaćati po km. a to tehnički nije greda. NVO i mediji počnite kampanju danas i učinite nešto za pravdu u ovoj zemlji! ka Guest<< i siromah i bogatas isto handre cestu bez obzira na cijenu vozila. Ako hoces da budes pametan onda naplacuj po osovinskom opterecenju. A siromah neka ima motiv da postane bogatas. Bogatas plati vise poreza. Znaci vinjete su zakon.

Guest

Nelupetač lupeta Ko vozi 10000km neka plati deset puta više od onoga sa 1000km! Pritom onaj sa Fabijom vozi iz nužde a onaj sa džipom pravi biznis ili jednostavno luksuzira. Dakle, km/5Kf pa bujrum- vozi do mile volje ali za svoje pare!

Ha ja

Tek cete poceti do kraja godine? To je trebalo vec biti izgradjeno prije 10 godina, ali ne moze nista normalno kod nesposobnih bosnja. Mora da je i za to dodik kriv.

/ Najnovije