Direktor Hitne pomoći u Sarajevu poslao još jedno upozorenje građanima

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

*

Joj fkt ovog šuge, prisere se čovjeku kad ga vidi na slici....fuj

Axa

Jaka je konkurencija između njega i onog morona Čerkeza u ogavnosti i ljigavosti, s tim što je ovaj malo gluplji i ofirniji… Jedini je zaključak poslije spoznaje ko vodi većinu zdravstvenih institucija u gradu – Jadna je nama majka s ovim kretenima! E čuj ti, molim te lijepo, da se jedan SDA tvrdopartijaš i poltron poziva na POŠTENJE I ETIKU!!!!! Nevjerovatno…....

2222

Traži da se kupe vakcina i oprema majmune jedan režimski!

22w

COVJEK SE BORI ZA VASE ZDRAVLJE A VI GA VRIJEĐATE. SRAM VAS BILO. PROĐITE KRAJ BOLNICA A NR PORED KAFANA PA VIDITE STA SE DOGAĐA. STAVILI STE MASKE U DZEP I SIRITE ZARAZU PO BIRTIJAMA. DABOGDA VAS STIGLA KORONA PA DA VIDITE STA JE BOLEST.

Ew

CESTITKE ZALIHICU. TAKO JE.

Klosa

LAZES IDIOTE DOBIO NAREDZENJA DA STRASIS GRADZANE GUZA ZINULA ZA POLOZAJEM I PARAMA

Bosnjak

A DA UVEDETE DA SE SA NEGATIVNIM TESTOM MOZE U BIH? PUŠTATE SVAKOG DA NAM DODJE U SARAJEVO I SAD NAMA PAMETUJETE. SRAM VAS BILO

Miki

Instagram i FB zvijezda. Ko sve nece dobiti medijsku paznju . Da ti se zivot zgadi. Vazan sebi vazan stranci, a iza kuce volovi i opanci.

Ha

Who rekso da maske ne stite, who priznao da pcr test nije relevantan, a vi i dalje svi samo strasite ljude, a mi evo zivimo godinu sa nidje veze pricom.

:

Nama svakodnevno u zemlju ulaze ljudi zaraženi, netestirani, donose nove sojeve i šire ih po kafanama kojima ste vi dozvolili rad. Vakcina nema i ne znate da li će ih ikad biti. Izvan Sarajeva se i ne testira, otvoreno govore da čuvaju testove za medicinsko osoblje i da nema više. Šta hoćete od naroda? Kakvu im nadu nudite?

Ljigo Poltronović

Joj fkt ovog šuge, prisere se čovjeku kad ga vidi na slici

Bil

Sad je sezona obicne gripe a pripisuju je tkz.kovidu

Veteran64

Who rekso da maske ne stite, who priznao da pcr test nije relevantan, a vi i dalje svi samo strasite ljude, a mi evo zivimo godinu sa nidje veze pricom. ka Ha !!!!!!!!!!!!!!

071

Kada će smjena ovog idiota, koji je također studirao dobrih 12 godina? I koji maltretira uposlene i uništava Hitnu već godinama?

vb

Kada će smjena ovog idiota, koji je također studirao dobrih 12 godina? I koji maltretira uposlene i uništava Hitnu već godinama? ka 071 A izgleda nikad burazeru.....zlikovci iz SDA su sebi uvrtili u glavu da imaju doživotne mandate i funkcije...... SVE što se okuplja oko osovine zla (Sebije i Bakira Izetbegovića) smatra da je ovo njihovo privatno vlasništvo, i narod jednostavno treba da ustane, ode im na Poljine i obezbjedi im tretman kakav su imali Nikolae i Elena Čaušesku. Drugačije oni, kao ni ovi njihovi dupelisci neće s vlasti sići.

Hrkljus

Gripa navalila,nista cudno,evo i sam je bolujem.

/ Najnovije