Direktor Hitne pomoći Adem Zalihić: "Podnosim ostavku, ali..."

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hajde ti lagano...

iz Sarajeva u koje si se sam pozvao. Tebe treba proglasiti nepozeljnom osobom u Sarajevu zbog poredjenja koje si pravio i nazivanja Sarajeva šizofrenom sredinom. Stid me je kad vidim da tebe neko doživljava kao Sarajliju, odnosno kako se lažno predstavljaš Sarajlijom. Poželio bih da se vratiš fino svojoj kući, ali mi žao i Mostaraca. Najbolje ti nađi sebi neku SDA kasabicu gdje ćeš biti "uvaženi građanin".

Salkan

A kad SDA smjenjuje to je legalno?Haj' ti nazad u rupu iz koje si ispuzao

Elenorin

Da li se on to potpisuje kao Direktor? :)

MrziteljPDA

Jarane! Politika te dovela i zbog nje i odlaziš! Nisam neki simpatizer NiP-a ali je normalno da te smijene. Nisi ni bio najpametniji pa te postavili a neće ni oni takvog postavljati. Pametni rade svoj posao i gledaju svoja posla. Zato putuj i ne okreći se

I

Mrs

Z

Zalihiću, kako si došao tako i odlaziš. Nauči se da sačuvaš dostojanstvo i kad ti ne ide glatko, stranački, u životu.

Xzx

Sda uhljeb,spletkaros i smece.

Acab

Oj ko ovoj ublehi daje mediski prostor lik potpuno nebitan kao i stranka mu

ja i

mršššš

.

Zakon je donijela tvoja SDA. Po njemu si postavljen - po njemu te skidaju. Taj “jedan” poslanik je tada bio s tobom u SDA. Tišina.

Guest

Guest @Hajde ti lagano Svaka Vam cast na komentaru. Bilo bi jos sta kazati,ali za sada dosta. Pogazio je Hipokratovu zakletvu zajedno sa njemu znanim ljekarima kad nisu htjeli slusalicu podici ili u posjetu doci. I sad on nesto moralise fujjjj.

Guest

1.000 dana kasnije.... nije bila legalna smjena :D

Guest

Idi više i ne plači,kako si došao tako i odlaziš.

071

Ovaj kao Tegeltija dosadan kada ga je otjeralo. Kao da su, božemeoprosti, Mandela, a ne obične stranačke prostitutke i ljudske i profesionalne nule. Šta mislite vas dvojica da napravite duo - lagano na štikle, minjaci na cvjetiće - imaćete više medijskog prostora i možda vam se i nasmijemo umjesto što bi vas uvijek najradije napenalili nogom u guzicu.

Guest

Ademe, Ti i tvoja porodica ste, komšinicu koju si napao, nazivali psihopatom. Dočekao si dan kada te narod naziva psihopatom. Rekao si da ćeš blatiti porodicu Ražanica gdje god stigneš. Svojim blesavim postupcima si oblatio i sebe i svoju porodicu. Htio si da pokažeš svojoj djeci i komšiluku, ko je moćan, hrabar, ugledan i glavni,namećući svoje provokacije, inat, silu. Dođoše veći od tebe, pa te skinuše sa pozicije. Zapamti : "Koga Allah ponizi, nikoga ne može poštovanim učiniti." (Kur'an) BOGU SILA NIJE MILA!

Nadimak

Ovaj opet daje otkaz. Jbt po 100x, haj ba vise otkazi se. Sa's svakako u SDA pa ce sve to da se fino sredi.

Xxx

Koji komad budaletine!? Ovo sve što je napisao ,opisao je apsolutno SDA postupke do u detalj! Koji ćeš nam?! Kao što mnogi rekoše ,hajde ti laganini put pod noge ,šta si čekao do sad u "šizofrenom" Sarajevu?! A imbecilu i ako je šizofreno ,za slučaj da ne znaš ,a znate svi dobro,šizofreno je zbog takvih imbecila koji su nekompetentni, neobrazovani i dovučeni i zapošljeni iz ko zna koje ........samo jer ste podobni SDA . I zbog vas crvotočina ,normalna i pametna raja ide odavde .MRŠ !! Samo da dodje taj dan da se grad očisti od bagre!

Guest

Hahah Kako je smiješan ovaj lik.. xD

chim

Sve je to isto u pet deka samo što su ovi gori deset puta.

/ Najnovije