Direktor bolnice Vlado Đajić zaigrao sa Radom Manojlović

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gedzanijo

i Bogu si teska.Gedze.

Lobanja_u_Ćele_kuli

Guslarska kultura, šator, opanci, šajkača i kokarda, turbo folk, primitivizam, polugole pevaljke lošeg glasa, krkanluk, seljakluk, tri prsta. Žali Bože zraka kojeg moram dijeliti sa krkanima, fašistima, Putinovifilma, ravnozemljašima, sljedbenicima bankara iz Požarevca, svetosavsko-hilandarskim opančarima.

Guest

Oj Rado Radmila kako bih ti ga skrko!

Ne sikiraj se

Oj Rado Radmila kako bih ti ga skrko! ka Guest _Zna i Radmila šta je prava salgija. Zna ona izabrat. Raspitaj se malo ko je prangija.

Ovaj portal

Guslarska kultura, šator, opanci, šajkača i kokarda, turbo folk, primitivizam, polugole pevaljke lošeg glasa, krkanluk, seljakluk, tri prsta. Žali Bože zraka kojeg moram dijeliti sa krkanima, fašistima, Putinovifilma, ravnozemljašima, sljedbenicima bankara iz Požarevca, svetosavsko-hilandarskim opančarima. ka Lobanja_u_Ćele_kuli Srećom imaš ovaj portal koji voli žutilo pa nas redovito informira o ovakvim sranjima

IVA

KOD SRBA NEMA VISE KULTURE . SVE JE SELJAKLUK I PRIMITIVLUK!

Ko ovo bira prenijeti?

Ima li gdje kakav urednik da ga zaposlite? Građanština bi vam bila zahvalna da nas poštedite ovakvih besmislica.

Smrdljivci

Ajme fuj, koja ljiga, potrudit ću se da ovo hitno zaboravim.

Svuda je tako

>>KOD SRBA NEMA VISE KULTURE . SVE JE SELJAKLUK I PRIMITIVLUK! ka IVA<<

/ Najnovije