Diploma direktora OSA-e nezakonito poništena

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pravda

Imali Čavka komentar na ovo i sve mu pada u vodu kao i njegovom mentoru Šćepi

Gagi

Svaka čast za sud u BL nedaju ljudi obraza, sretno da bude Osmane samo tako nastavi raditi a šćepi se gaće tresu

Selma

Baš me čudi što avaz ne prenosi ovu vijest hahaa

Koel

Sad im napakuj od cavke pa nadalje da struhnu u zarvoru zbog poticanja na drzavni udar

AB

Treba uhapsiti Olega Cavku i sve njegove nalogodavce jer su silom ponistili diplomu prvom covjeku OSE i izazvali lancanu reakciju negativnog misljenja o Bosnjacima kao vodecim ljudima policijskih struktura u drzavi BiH !

Xy

Jest, pa vi znate da je Osmica obrazovan čovjek. Koliko ono ima diploma u ladici?! Recite samo koji fakultet hoćete, i Osmica ima u džepu. Hahaha, kakva sprdačina od zemlje.

071

Natezanje dvije lopovske strane glede diploma od have sa instant fakulteta.

Dpk

Osmane brate naši te prate živ i zdrav bio brani bošnjake od šćepe i čavke

Boš

Bošnjaćka podrška ovom našem fakultetski obrazovanom ćovjeku. Lažu vlahovi na tebe.

Uuuuu

Pa kako su samo mogli da ovako lažu na ovog našeg ćovjeka. Ovu dušu našu . Ma vidite vi samo ove produhovljene inteligentne face. Ma đe će im duša dušmanska!

Tata hoću i ja jednu! Da budem intelektualac! I tata bi sine!

.

Kad se dobro naujedaju onda će poslati levate u rovove da ginu za njihove "ideale"!!

.

/ Najnovije