Dino Mustafić o izjavama Kurjaka: Treba tražiti javno izvinjenje dr. Izetbegović

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bošnjak

Nisam simpatizer familije izmetbegovic, ali ovako kreten futavi treba isplatiti SEKI 200000 € za klevetu. Futava ohrdana starudija. U Alijinoj tvorevini ništa ne fercera. Haramlija Alija vrtio se u mezaru

mrki

SVI TREBAJU JAVNO DA SE IZVINE OD POLITICARA DO NOVINARA

.

Niko ne voli Sebiju. Ali ovo je odvratno što je ovaj čovjek uradio. Nadam se da će ga ona tužiti za tešku klevetu i da će krmak odnijeti gaće na štapu. Žena omraženog političara, grozna direktorica. Ali zašto izmišljati nepostojeće afere? Vama ono što je STVARNO učinila nije dovoljno? U ovom slučaju su oni koji je napadaju sto puta gori od nje. Fuj!

Kakav stari smrad!

.

Štaćemo za deset ispita koje je položila u Zagrebu!?

.

Pa

Ona je zvanicno napisala da je polozila ispite u ZG, a nije, i da radila neke specijalizacije , a nije. Pa zamaskieala kao da to nije bilo, mediji su objavili takodjer zvanicni dokument u kojem ona to tvrdi kada je trazila da polaze ostalo u Sarajevu. I botovi sad to ignorisu. Fuj, smeca od drzave majko moja. Alija napravio dio da mogu sta hoce, ali jadno, ne moze jadnije.

Dino je

Građanin gradjanske bih koji je gradjanski orijentiran, substancijalno gradjanski gradjen gradjanin svih gradjana i gradjanki. Salum se naravno. Inflacija gradjanstine bi mogla zaprabo upucivati na njen realni deficit. Jer danas se svaka šuša u bosnjackom dijelu federacije olako fata te price.

Hampa i lazno optuzivanje protiv Izetbegovica traje odavno

Sve to reziraju TRadoncic i Trojka sa druge strane.Ne biraju sredstva da izmanipulisu narod, da ih obmane jer imaju svoje emdije.Radi toga glasam aBd iskljucivo samo za SDA jer pogani bilten Avaz nije uopce objavio demant ili ispravku ali suz ato danima pisali"Sebija ukrala diplomu"..oni su u BiH , taj biltencic Avaz,uveo VOKABULAR ULICE...oni ne znaju sta je KODEKS PONASANJA i pisanja nekoga ko sebe naziva NOVINAROM au u Avazu su sve SAMOZVANI NOVINARI tj Scepini uvlaciguzi kojima je dao posao a samo s jednim ciljem.A za to Scepo iskesira srtasnu sumu iz Srbije i Rusije.To vise i budala zna u carsiji!

Sunce

A i Senad Hadzifejzovic vise ne zna kud goni...ovo je bas ruzno i sramota, nema to veze sa "gotivljenjem" ili ne gdje Izetbegovic...

Sada imamo pravo da sumnjamo da su sve "afere" protiv fam Izetbegovic ili SDA bile ustvari- lazne?!

. ka Štaćemo za deset ispita koje je položila u Zagrebu!? OVAJ NAPOLITANSKI otpad je najgori.Mada su svi svjedoci jos jednog montiranog udara na porodicu Izetbegovic, nakon uzasnih laznih napada sa Avaza i FACE TV, koju sam NEKADA geldala li vise ne, opet ove napoliatnke bez vjere i ancije koje traze svoj komad BiH nakon sto su uje i cetalji uzeli sebi po komad, oni opet pokusavaju da nadju "nesto"zasta bi je tuzili, mucili, ganjali..Sebiji treba dati ORDEN ZASLUGA ZA NAROD jer je od prvog dana pojave korone zena PRVA , najisturenija , najugrozenija , rizikuje zivot za narod.I narod to vidi a vi ajdne napåolitanke bez vjere i nacije-crknite od muke!Ovo sto se radi pordici Izetbegovic preslo je sve mjere, a onog kepeca sa kupljenom diplomom NASTAVNIKA LIKOVNOG kao i njegovog sluge sa kupljenom diplomom DIF-a i to samO DVIJE GODINE A NE CETIRI-njih dvojicu , s anjihovim mentorima Kojovicem i Niksicem treba poslati u zatvor a u BiH DONIJETI ZAKON O kodeksu lijepog ponasanja i emdija i politicara i SVIH PSTALIH I UVESTI tajnost informacija!kAO I U SVAKOJ DRUGOJZ EMLJI NA SVIJETU!

Kome vjerujemo i koga gledamo/slusamo

samo jos ejdan od dokaza kakvi su nam stranacki mediji.Izlazi na vidjelo nedjelo TROJKE koja preko svojih medija zeli omrznuti Bosnajcima SDA i Izetbegovioce.LØjudi nista ruzno i nista kriminalno uradili nisu, da jesu ODAAAVNO bi bili u bajbuku.Dodik i Covic mogu raditi sta zele, o njima se ne poise vec godinama citam zamo uzas o familiji Izetbegovic i SDA. E pa kod mene je sva ta ruzna rabota i podvale i montirani procesi dalo KONTRA EFEKAT.Bio sma glkasac SDP ranije ali akda vidim sta im na pravdi Boga rde-mjenjam kurs za 360 stepenoi.Bosnjak sam i necu protiv svojih!Dosta je vise manipulacija placenih iz Beograda!

Johnan

A i Senad Hadzifejzovic vise ne zna kud goni...ovo je bas ruzno i sramota, nema to veze sa "gotivljenjem" ili ne gdje Izetbegovic... ka Sunce Kakve veze ima Senad prikriveni poltronu? Senad cojka zovno ispricao svoju pricu. Sto tvoja heroina je dodje pa ne iznese svoju stranu price za sve afere? Sve ih je zvao i nije njehovo da ih respektuje nego da nas, ovce, izvjestava kakve smo budale.. idi pred centralu, sace sendvici

Kokolo

Samo da dodam nesto. Ne moze doktorat u Sarajevu biti legalan ako je diploma i specijalizacija falsirana.

senad

kurijak se već izvinio čim je koverta legla

Prijavljujem se

Mislim da bi se i ti Dino trebao izviniti ako ovaj post ne smatraš izvinjenjem. Ipak si skontao da ste svi pretjerali i da ovakvom politikom trojke-četvorke i medija uz njih samo gubite i članstvo i glasače. Svi vide šta se dešava pa i oni koji su bili čvrsto za promjene.Načini nisu pljuvanje nego moralna i poštena borba za bolje sutra sa konkretnim potezima.

Neradnik

Valjda bi se trebali izvinuti i gospoda socijalisti Damir Mašić i šef mu Nerko Nikšić.

Suada

Gdje ima dima ima i vatre. Ko zna kako je došla do doktorata. Uzmite u obzir i izjave gospodina Pajta. Preko 120 istjerani ljekara lažu samo vještica Srbija govori istinu.

Branila doktorat a nije završila fakultet! Preskakupa! Hahahahaha i ona orofesor,doktor i direktor bolnice! Hahahaha

.

naserudin

sine dino, koji je tvoj kredibilitet, oportunisto skleroticni

/ Najnovije