Dino Mustafić: 'Ne znam koji su razlozi, ali se ovo ne smije činiti Ismetu Gavrankapetanoviću'

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nadimak

Prvo Dino jesi li ti reziser ili poznavaoc ustavnog prava,drugo ima li iko drugi osim Gavre?? Gavro ovo,gavro operacija,gavro doktor,gavro manager...pa dajte ba sjasite vise...dokle god takvi kao ti bez strucnog znanja i ekspertize u poljima za koje treba da bude ovo ce nam se desavati....idi reziraj sta i to je to.

Iva

Šta ti imaš sa muljatorim Gavranom? Ne miješaj se gdje tinije mjesto

nasvasta

Pogubna politika SDA SDP tjeraju sve što je pametno i realno školovane da nebi ugrozili uhl**** lizo***ce sa papirima iz štamparija Travnik Kiseljak Vitez ŠirokiB Brčko RS koje su osmišljene da intelektualno moralno unište Bošnjake.

Zvaljo

Dirljiva solidarnost. Jadni profesor... red je da poslije burazera i on malo jaše klinički centar

Nećemo tako, Dino...

Mustafiću, u hejterskoj isključivosti, ne priznaju dar pozorišnog reditelja- koji je, međutim, neupitan. a A i u filmskoj režiji ( "Remake") potvrdio je, nesumnjivo, darovitost. Svjetonazorski, Dino M. pripada klasi wannabe ljevičara. Njegovi komentari su uvijek ziheraški. Bez rizika i izlaganja. Bez remećenja mira i spokoja finansijski vrlo solidno potkoženog salonskog ljevičara. Stoga su ti njegovi komentari, kolumne, pozerska moralisanja, sumnjivog i problematičnog kredibiliteta.

Haha

Uglavnom lik nema blage veze zašto ovaj nije imenovan, ali smatra da to nije u redu.

Mrki

***

Kako zanimljivi komentari

Kako zahvalni ljudi. Čini mi se da ste sebijina raja. Nema nafake u ovom gradu. Vecina smetlje

Nećemo tako, Dino

Kako zahvalni ljudi. Čini mi se da ste sebijina raja. Nema nafake u ovom gradu. Vecina smetlje ka Kako zanimljivi komentari Nešto ti dumaš, ali uzalud, jer ne kontaš. Pokupi svu raju iz Spahine 14 pa pravac- deponija Poljine.Jer, ovo tvoje je po mjeri njihovog IQ-a. Pojedinačno i kolektivno.

Xyz

Ima puno razloga jedno pitanje ko ga je vidio na ekonomiji da polaze za menadzment Dino...SIKTER

Ja sa poljinama nemam nista

>>Nešto ti dumaš, ali uzalud, jer ne kontaš. Pokupi svu raju iz Spahine 14 pa pravac- deponija Poljine.Jer, ovo tvoje je po mjeri njihovog IQ-a. Pojedinačno i kolektivno. ka Nećemo tako, Dino<< Ali ni ti sa zahvalnošću niti sa realnošću. Ali eto blago vama sto vam u ratu nije nikad zatrebao ovaj doktor.

Bos-Sa

Tako reaguje javna licnost,jer Nam Je Stalo do ISTINE.BRAVO!

Tako radi prava javna licnost,ako je reziser,nije

Prvo Dino jesi li ti reziser ili poznavaoc ustavnog prava,drugo ima li iko drugi osim Gavre?? Gavro ovo,gavro operacija,gavro doktor,gavro manager...pa dajte ba sjasite vise...dokle god takvi kao ti bez strucnog znanja i ekspertize u poljima za koje treba da bude ovo ce nam se desavati....idi reziraj sta i to je to. ka Nadimak

Tako radi prava javna licnost,ako je reziser,nije

Treba da suti jer se igraju s velikim doktorom?

Guest

reziraj i suti nemoj biti svakom loncu poklopacr

/ Najnovije