Dino Konaković objavio zanimljiv video uz poruku: "Imamo novi hit"

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Konakovicu Allah te prokleo vise!

Najveci sarajevski kabadahija, i "hrabar FB politicar",osoba koja je unistila sve cega se dohvatila,osoba koja iskljucivo iz licnog interesa radi sve, posoba masno placena iz Beograda i Rusije da zajuhava sto vise medju Bosnajcima-obicni nastavnik fizickog vaspitanja sa FALSIFIKOVANOM diplomom...ovo sto on radi prelazi neke granice i za ovo bi trebao biti sudjen!Osoba koja je UKRALA SLUZBENI PECAT i"opecatirala"hejbet stvari saam u svom staniu i sada ih predstavlja kao"ceno na bijelo"..GADIS SE NARODU LOPOVE PROKELETI.Unistio si stranku Bosnjaka,SDA-a njihov najveci problem je bio sto TEBE I CAMPARI nisu JAVNO OTKRILI,vec merhametli budale iz SDA htjele da to odrade medju"4 zida", da ne puca bruka na cijeli narod.VAS DVOJICA STE bili problem SDA uz jos par onih slicnih vama,zeljnih vlasti i FOTELJA!Mislis da medju Hrvatima, Srbima,Rusima,Njemcima,Danciam nema ovoga?IMA mnogo vise ali NIKO od njih ne lupeta javno os vakoj sitnici koja se desi medju njima jer imaju MOZGA,sto tebi ocito endostaje sarajevaki jalijasu!

NAJGADNIJI "POLITICAR" U BiH

PREKO SVOJE ZENE NOVINARKE I PREKO FB OBEZBJEDJUJE SVOJU BUDUCNOST NA USTRB BUDALA KOJI SU GLASALI ZA NJEGA I DALI MU TU MOGUCNOST.NAJVECI MULJATOR U SARAJEVU ZAJEDNO SA BRACOM CAMPARA KOJI DRMAJU SARAJEVSKIM PODZEMLJEM!

Nadimak

Samo gazi Dino, puna podrška

@Konakovicu Allah te prokleo vise!

Ti nisi dobre glave. Četvorka je jedina pozitivna stvar u ovoj državi.

Dea

Oh Dinokio, pa ima li veceg klauna u politickom cirkusu od tebe?!

WWW

Aaaahahahaha joj šta nam rade

NiP

Ja budale,obicni prdonja

CC

Ponovo fejdbuklija i neradnik vidi u tudjem oku trun, a u svome nevidi balvan. Samo me cudi otkud mu pare da placa nekome da mu sastavlja ovakve igrokaze jer je on totalno nesposoban sto pokazuje i njekova nepostojeca politicka funkcija !

/ Najnovije