Dino Konaković o sramotnim plakatima: 'Važno je da nikad ne ličimo na režim i njegove kerbere'

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ja

Pa naravno da ne licis, vise mi bacas na Iblisa nalet ga bilo.

Ada

Ko o cemu? K...a o postenju. A do juce on bio dio rezima 🤮

***

Pa svi iz ove Narod i *** su potekli iz toga režima, samo su izgleda obnevidili. Difovce i ubice opalila demencija, vjerovatno će im ova asimetrična rješenja pomoći da dođu sebi kad upropaste sve pa se nađu kao izbjeglice negdje u EU ili Turskoj, a možda i u Srbiji (i to Velikoj).

Vlast slast

Bumo vidjeli kolika ce biti BiH nakon ovog trojca.

Ti ćeš

Dobro unazaditi državu ali neće uspjeti oni koji su te postavili!

Zašto

Dino kada se zove Elmedin.Dino je za porodicu i privatni život.

Tepaju

Dino kada se zove Elmedin.Dino je za porodicu i privatni život. ka Zašto Gov.etu a treba motku u šake pa po leđima..

Šta je dritanii sramote se vašeg babe

Nemojte vidite da ste isti kao on

Agrokomerc

Pa Sda je napravila babu. Ko o čemu...... o postenju

Prof Strunjacha

Ona vještica i vlasnica nepostojeće diplome, ako bi postala članica NiP-a, automatski bi postala uvažena Prof. dr. Izetbegović! Naučnica blistave karijere koju uvažavaju svi renomirani svjetski univerziteti! Jer, članska kartica NiP-a ima tu magičnu moć, da preko noći pravi od kriminalaca moralne vertikale... Ma šta vertikale... i horizontale! Moralne horizontale!!!

Jole

Ona vještica i vlasnica nepostojeće diplome, ako bi postala članica NiP-a, automatski bi postala uvažena Prof. dr. Izetbegović! Naučnica blistave karijere koju uvažavaju svi renomirani svjetski univerziteti! Jer, članska kartica NiP-a ima tu magičnu moć, da preko noći pravi od kriminalaca moralne vertikale... Ma šta vertikale... i horizontale! Moralne horizontale!!! ka Prof Strunjacha e hajde boga ti navedi makar jednog iz sda da je potenim radom stekao imovinu i da mu diploma nije kupljena?

Koele, papane

***

Prof Dr Strunjacha

e hajde boga ti navedi makar jednog iz sda da je potenim radom stekao imovinu i da mu diploma nije kupljena? ka Jole -------------------.......Ja kažem da su apsolutno isti Q ovi dokazani i presuđeni ezdea kriminalci i neosuđene i nedokazane perjanice Nip-a. Šta, 10-20 godina čekali da se nešto promjeni u ezdea ... I kada su hudnici uvidjeli da ništa od promjene i došli na genijalnu ideju -osnovati poštenu i prepoštenu stranku??? Jedno jutro se ćojk probudio i shvatio da je on toooooliko poooošteeeeen da mora svoju stranku pravednika osnovati! Ma ajte molim vas - što bi rekao jedan drugi... Q moj bi oni otišli da su dobili šta su očekivali! Da je osnivač dobio mjesto (makar) federalnog premijera, još bi sa ponosom Sebija bila uvažena profesorica - a Alija bi visio.. Na zidu, naravno. Inače, očito nisi shvatio šta sam htio reći, dakle ezdea jeste kriminalna organizacija u rangu mafije. Ali nažalost ovima drugima čije mi ime gadi, čuj riječ pravda im u imenu... Tolike godine radili sa medom a nisu prste lizali ?!?! E naš narod koji ima memoriju zlatne ribice vještog oratora pretvori u Ghandija jbte... A ćojk za tri mjeseca završi kolut naprijed... Doduše, kada je holivudski glumac Reagan mogao biti predsjenik onolikačke sile Amerike, što neće nastavnik fizičkog biti ministar vanjskih poslova?! A ćojk ne govori niti jedan strani jezik - to je neoprostivo u ovom vijeku! Barem onome koji pretenduje biti ozbiljnim političarem. Ambicije nekada mogu biti (pre)opasne.

Ademir

***

Qurpolis

Isprdci SDA o SDA, umjesto zelene došla gullenovska foteljašja radikalna mafija kojima je samo do vlasti, a državu su već izdali, vidi se po planu i programu. Kad se osvjeste, već će biti kasno, ustavne mu asimetrije. Slušaju šta im stranci kažu a stranci već dugo uništavaju i ne daju ovoj zemlji naprijed, njima je samo važno da je Dodik kooperativan, eto administracije SAD i...

/ Najnovije