Đikić otvoreno zbog čega je u Sarajevu i u ostatku BiH došlo do bujanja COVID-a

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

sve je laž, samo pusta laž

...

Covid i Radio Sarajevo

Koliko je vjerodstojno to što „Radio Sarajevo“ piše šta je rekao Dr. Ivan Đikić koji je direktor jednog odjeljenja u institutu u Frankfurtu, ali on ondje gdje živi i radi nije nikada rekao bilo šta o Covidu. U Frankfurtu od samog početka Korene i nije ga jiko nikada ni pitao. Ili možda Njemci neznaju ocjeniti ko je stručan kao što to zna „Radio Sarajevo“.

U krugu..

..od 100 metara od moje zgrade su Bingo,Mercator i Best...nijedna od radnica (i radnika) nije bio sick..i ako jeste - procurio joj je nos i to je bilo to.. A cijelu "pandemiju" su proveli na prvoj liniji..i Kunto i Panto im je po cijeli dan dolazio i prilazio...prljave paretine diraju povazdan..i nista. Ko mi to objasni,povjerovacu ovim Djikicima...

Ima i alternativnih moguchnosti

Vakcine su mozhda pogodne vishe ovako za one osobe koje obavljaju poslove u odijelima ili nekim slichnim zanimanjima gdje nisu pozheljna jake emisije oshtrijih mirisa. Za ostale osobe postoje i drugachije moguchnosti poput ovakvih: Svaki dan konzumirati shto vishe sirove ljute lukovice ito tako da ujedaju kompletna usta i grlo. To efikasno pomazhe protiv tri chetvrtine svih moguchih uzroka prirodnih oblika smrti. Drugachije kazano spisak svih medicinskih dijagnoza bolesti protiv kojih sirove ljute lukovice pomazhu kako u lijechenju tako i u sprijecavanju, tako je dug da je znatno lakshe i jednostavnije napraviti spisak onih stanja protiv kojih nemogu pomochi jer je triput krachi. Evo nekih od mnogih primijera: zohari, komarci i krpelji mogu na chovijeka prenositi cio arsenal mnogobrojnih smrtonosnih bolesti. Ali kad se chovijek znatno naljuja sirovih ljutih lukovica, onda postane vrlo otporan na prehladu, gripu, koronu i slichno, od njega bjeze zohari, komarci, a izbjegavaju ga i krpelji. A bijeli luk je josh i mochan aperitiv (stvara dobro raspolozhenje) a i efikasan afrodizijak za mushkarce (bolje, chesche i tvrđe erekcije chuna) a zhene chini josh i ljepshima i privlachnijima).

Ti

Koliko mi je poznato ti si pare dobio da radis na proucacanju lijekova i ostalog vezano za rak, a koliko vidim tim se ne bavis nego seres o coroni ima godina. Malo smrdi da si samo neki placenik da zaludjujes ljude stalnim seanjem u medijima za nesto sto i nije tvoja specijalnost. P.s. sto nesto ne nasjes za rak strucnjak a ne da branis vakcine za koje znas da se ravijaju 10-nama godina a ne 6 mjeseci.

/ Najnovije