Bh. dijaspora iz Švedske želi da Mijatović bude kandidat za Predsjedništvo BiH iz RS

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hahahahahahahahaha

Mozda sad dibije vise od 209 glasova?

Glupi bosnjo ima

stav i kad pojma nema…

Ljiljan

Odličan izbor I siguran pobjednik!On je pravi BiH patriota,naš klasični Bošnjak pravoslavac kome ovi servi/sluge (današnji srbi krivoslavci)nisu ni do članaka!

Moj Vojo, balijo, sjecanje me ne vara?

Na izborima je Vojin Mijatović osvojio čitavih 210 (slovima: dvije stotine i deset glasova) što je otprilike negdje prosječan broj ljudi koji se zatekne na porodičnim okupljanjima u BiH, a na koridi ih ma bar deset puta više!!!!

GospodŽo Ljiljana

Odličan izbor I siguran pobjednik!On je pravi BiH patriota,naš klasični Bošnjak pravoslavac kome ovi servi/sluge (današnji srbi krivoslavci)nisu ni do članaka! ka Ljiljan Nedostatak seksa je direktni uticaj nošenja burke.

Ajoj

Uz glasove Hasana iz Geteborga i Jusufa iz Malmea ja mislim da će Vojin napraviti historijski rezultat. Mogao bi čak prebaciti i preko 300 glasova ako se sve posloži kako treba. Sad bez zajebancije, muslimani moji, zašto sebe lažete s ovim glupostima? Znate i sami da ovaj lik ima šanse koliko i svinja u Teheranu. Što vam to treba u životu?

Hercegovac

Ah ti Banjalucani

Gost

Ne postoji BH dijaspora. Kome to nije jasno? Kako su u zemlji tri naroda tako su i vani tri jednonacionalne dijaspore. Ovi što kažu za sebe da su BH dijaspora to su Muslimani i poneki Bosanac kao Sejdo.

Ljiljan

***

BOBO

E BI VAM BIO DOBAR PRESEDNIK ZASTO GA NISTE PREDLAGALI DOK JE BIO U SNSDU SVATITE VUK DLAKU MJENJA A CUD NIKADA

Gost Radio Sarajeva

Podržavam. Ubjedljivo najbolja opcija. Malo me iznenađuje impozantna količina trolova na Radio Sarajevu.

Bogdan

Dijaspora...Mustafa, Husa,Hamdija, Edin, Džeko...koliko su familije i komsija, prijatelja, kumova Mijatovicu poklali u ratu ti isti iz dijaspore?? Kako nocu spavas Vojine???

Adi

Lijepe riječi su ukras !

Za Ljiljan-u

Kad budes dolazio/la u domovinu, ***

N

Lijepe riječi su ukras !

Guest

Guest Vama smeta gospodin Mijatovic sto je bio u SNSD? Mlad pa se zaletio ne znajući koliko koljača i lopova ima u tu stranku. Možda su vam bolji podmukli Ivanic ili zatvorenik Sarovic. I sad su ova dvojica ista samo prodaju *** pod bubrege.

***

***

***

***

/ Najnovije