Diana Kajmaković na crnoj listi Sjedinjenih Američkih Država

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Luka

Pa vakat je i bio najkorupiraniji dio društva.

Tuner

Ovo joj garantuje da je stranka predlozi za vodju. Tj vodjicu po novoj rodnoj ravnopravnosti.

Ljiljan

Bolje da i mene ture na crnu listu no na cunu.

I bog ti je voli cunu

Bolje da i mene ture na crnu listu no na cunu. ka Ljiljan 12 doduse.

Tale

Šta svašta nabrojaste da je uradila ova kalaštura bi trebala u zatvor valjda...

Ja podrzavam Dianu Kajmaković.

Iz samo jednog jedinog i prostog razloga sto su se SAD stavile da je sankcioniraju. Odmah sam za nju. Ne znam i zanima me ni sta je radila, ipak ju podrzavam. Samo zato sto su se SAD nasle nadleznima. Jer tu odmah nesto nesto ne stima i to puno deblje nego za sto bi eventulano mogla biti kriva navedena!

Hmmm

Iz samo jednog jedinog i prostog razloga sto su se SAD stavile da je sankcioniraju. Odmah sam za nju. Ne znam i zanima me ni sta je radila, ipak ju podrzavam. Samo zato sto su se SAD nasle nadleznima. Jer tu odmah nesto nesto ne stima i to puno deblje nego za sto bi eventulano mogla biti kriva navedena! ka Ja podrzavam Dianu Kajmaković. Ovo je trebo dodara znati. On prisluskuje ambasadora.....

Roki

Ako je tako onda ste zakasnili debelo...ona je pobrala KAJMAK

KO

Smijesni smo!

Alf

Sta kazu SDA i Osmica na ovo? Hebala ih ona. Kad tad sve ce to iza resetaka

Doctor Ksarabas

Sekunda da je proglase za glavnu tuziteljicu Osmica i Bakir tata ga hebo.

Ljiljan:koja karpatska krmača

Jb.svoju mamaru!

/ Najnovije