DF tvrdi: Schmidt sprema novu podvalu

/ Komentari (22)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

MITAR

Lijepe riječi su ukras!

kinez

KO TE OKOTI PROKLETINJO! ! ! !

Haha

Sejdo je u pravu. Šmit pokušava prevariti muslimane. To je najobičniji švapski zlikovac!

Ljiljan

Bravo zlatni ljiljane I jedini predsjedniče dobivaš opet idće izbore laganini ali ovaj puta 500-600 tisuća glasova!

Ljiljan

Lijepe riječi su ukras!

Ljiljan

Lijepe riječi su ukras!

za pijanicu sejdu, džamijskog štakora

PRAVDA se zove podvala! šta piješ sejdo?

za pijanicu sejdu, džamijskog štakora

Sejdo je u pravu. Šmit pokušava prevariti muslimane. To je najobičniji švapski zlikovac! ka Haha inšalah, inšalah!

Rondo

Kakva vjerodostojnost od Sejde, cijeli život osjeća se i izjašnjavaja kao Jugoslaven ateista, pa onda Bosanac ateista, samo se tri puta sjeti u razmaku od 4 godine da bi mogao biti i Hrvat, normalno iz koristoljublja. Kakav ljigavac i takvi se našli nekome dijeliti lekcije, pogotovo ovim koji su odrasli i politički formirani u visoko demokratskom društvu za razliku od njega titinog partizana.

Kao

Ti si najveca podvala koja se moze desiti, mahalas bez kulture i mozga.

Duško Dugouško

Podvala je izbor Komšića "iz reda". Jasno je to njemu. Javlja se isključivo u slučajevima kada osjeti da se mu ugrožava pozicija. Sve vas , koji ste državu doveli u ovo stanje, treba maknuti s političke scene. Čović se sam odlazi, šta čeka Komšić? Barem da šuti i ne pravi više od prijatelja neprijatelje. Schmidt će sigurno donijeti novi Izborni zakon ito takav koji je najbolji za BiH. Ako ovo čitaš, ti si, Komšiću, jedini podvala. Nigdje na svijetu ne postoje izbori u kojima se bira "iz reda". To je izmišljotina koja gura državu u nestanak. Jesam li rekao nešto što nije istina?

Duško Dugouško

Ako se ne prihvati Schmidtov Izborni zakon uslijedit će jedino moguć i logičan razvoj : podjela BiH. Oni koji su napravili ovakvu (nemoguću) BiH napravit će i jedino moguću-podijeljenu! Samo godinu dana unatrag bi svakoga tko ovako nešto izjavio proglasio ludim.

Ljiljan

***

Duško Dugouško

***

Gost

Muslimani ruše državu birajući Sejdu. Tko to ne shvaća?

***

Lijepe riječi su ukras!

BUUM

A sta sa tim imaju gradzani jeli to posao gradzana ili vas koji ste u politici gradzani se nista ne pitaju nego Komso de ti to objasni Narodnim jezikom nemoj BOGA ti na prvu i drugu

Pitanje za ustasku elitu

***

Ljiljan

Lijepe riječi su ukras!

Podvalit ce Sejdi secerusu pod

pravu rakiju.

Samo naprijed!!! :) Sto vise to bolje.

***

Tatar

*** Željko matere ti zar ne vidiš da si ti najveća podvala i promašena investicija cijele BiH

/ Najnovije