DF traži smjenu Sanje Vlaisavljević: Pročitajte zahtjev koji su uputili u Parlament FBiH

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Vodite je

prije nego što bude kasno !!!!!!!

Imam neki predosjecaj da ce joj se nesto ruzno des

prije nego što bude kasno !!!!!!! ka Vodite je

Mile

Šta je žena loše rekla? A bošnje boli istina. Nema svinjetine u Teheranu. .Pardon Sarajevu.

LJILJAN

PRVO SMJENITE SVOG PRESEDNIKA KOJI KRIVO SE PRESTAVLJA

PRRRRRRD deeflijama DŽOMIJAŠIMA

PRRRRRRD,...

Koja je ona ružna i debela svinja

Otac je **** koji je izdrkao.Fašistička svinja ****li joj ratni zločinci kuju ***** koja je okotila i djecu polipdanu ako kuja uopšte i ima

Koja je ona ružna i debela svinja

ka Imam neki predosjecaj da ce joj se nesto ruzno des ****tnće mo kuju fašističku pa je golu vezati za banderu da je svi bošnjaci mogu zapisati i zapljuvati

BiH

Da imaju obraza svi ovi imenom bosnjaci u ovoj nametnutoj vladi trebaju trazit smjenu vlahinjsavljevicke

HAHA! A isti DF ne trazi smjenu kvazihrvatskog

clana tzv. predsjednistva tzv. drzave beejhaa, koji je, uzgred budi receno, iz njihovih redova?? Ma MARS DJUBRADI SUGAVA!

nada

Šta je žena loše rekla? A bošnje boli istina. Nema svinjetine u Teheranu. .Pardon Sarajevu. ka Mile IDI KOPAJ IDIOTE FASISTICKI:):)

/ Najnovije