DF Sarajevo: "Odluka ministrice je okrutni napad na djecu i osobe s poteškoćama u razvoju"

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dosta je i ove

Ministrica je totalni ***

Nestručna i neempatična

Oprostite joj, ne zna što čini

Jedna od najlošijih

Ovu je trebalo davno zaustaviti, još na početku, toliko je štete napravila u svemu čega se dohvatila. Nikada ne konsultira struku na terenu, okružena diletantima bez iskustva. Mnoštvo suludih odluka bez preispitivanja. Mjedenica je prevažna i treba im pomoći na svaki mogući način da opstanu. Samo dobra rješenja su rješenja. Dobrobit korisnika je na prvom mjestu!

Xyz

***

DUGH

Mislim da je ovo prva ministrica koja nesto radi i zato je ovolika halabuka na nju. Zena se istinski prihvatila posla a nehl****vice se ljute.

komentar

Sklonite je vise sa ove pozicije!!!

Promašaj

Mislim da je ovo prva ministrica koja nesto radi i zato je ovolika halabuka na nju. Zena se istinski prihvatila posla a nehl****vice se ljute. ka DUGH Ništa ona i likovi oko nje nisu konkretno uradili. Sve šuplja sa posljedicama i velikom stetom. Započela stotinu nekih reformi, ništa dovršila do kraja, sve preko leđa uposlenika, djece, roditelja... jednostavno, teška fula.

spodobo hajd ti sa te pozicije

ljudi moji, je li moguće da ova vedri i oblači kako njoj odgovara i da joj niko ništa ne može niti želi?????

adi

ko ovu foku postavi na poziciju, nije ovo avganistan, ili iran da nam prikaze sjede u vladi, osim toga je glupa, nesposobna, i bezobrazna moze ruku pod ruku sa zrikavom tukom karickom

071

Trebalo se ozbiljno potruditi da se odnekud iskopa ovoliko zatucana, nesposobna, arogantna i glupa osoba. A konkurencija mnogobrojna i ostra.

nasvasta

DF SDA vi nemate pravo ikoga kritikovati u obrazovanju jer ste vi zločinci koji šute i masovno koriste i uhljebljuju imaoce diploma iz štamparija Travnik Kiseljak Vitez ŠirokiB Brčko RS koje su osmišljene da intelektualno moralno unište Bošnjake time ste saućesnici u uništenju školstva.

Očito nemaš dijete u školi

Mislim da je ovo prva ministrica koja nesto radi i zato je ovolika halabuka na nju. Zena se istinski prihvatila posla a nehl****vice se ljute. ka DUGH da, prihvatila se posla, da pogorša sve što može, veoma joj dobro ide.

Mfch

Trebalo se ozbiljno potruditi da se odnekud iskopa ovoliko zatucana, nesposobna, arogantna i glupa osoba. A konkurencija mnogobrojna i ostra. ka 071 Ma dovoljno je što je rodica gđe Konakovic Tako da gospodja ima sve potrebne kvalifikacije da bude ministrica!

Error

Drage mame ujedinite se i tuzite drzavu za krsenje djecijih prava i oglodjite ih da im vise nikad ne padne na pamet da jedni drugima sredjuju polozaje a kamoli da se kandiduju na vlast Naucite ih lekciju da nije dovoljno imati titulu i vanjski izgled za uspjeh i polozaj vec i ljudskost i sposobnost za vodjenje drustva i zemlje

Deuterium

Za koga ova radi čib?? Nije normalna, Gulenovska posla!!

/ Najnovije