DF: Pozivamo HDZ da pred Schmidtom čitamo presude EU suda

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

dP

Koja budaletina. I "ono" se bavi politikom.

mile

panika u Sejdinim redovima. Ode Sejdo na smetljište povijesti, gdje mu je i mjesto. Sa njim će srpski Sejdo Dunović i oni koji na osnovu "halal" srpstva ili hrvatstva opstaju u foteljama. I bogate se.

mile

panika u Sejdinim redovima. Ode Sejdo na smetljište povijesti, gdje mu je i mjesto. Sa njim će srpski Sejdo Dunović i oni koji na osnovu "halal" srpstva ili hrvatstva opstaju u foteljama. I bogate se.

Schmidt

Izgleda da bi to trebalo procitati i herr Scmidtu...On je ovdje da predstavlja EU i njene vrijednosti. Jedna od osnovnih je, valjda, i vladavina prava i postivanje presuda medjunarodnih sudova

Gost

Normalni Bošnjaci (uvjeren sam da ih je ogroman postotak) se stide koga su "izabrali" i jedva čekaju da mu isteče mandat.

Gost

Nađite mu PANDAM (ako se tako kaže) kod druga dva naroda, častim. Na dnevnoj bazi govori i radi protiv naroda svoga oca a na osnovu toga je zasjeo već treći put.

Rus-mir

Poslije mene potop? Potopa neće biti, a za ostalo ne znam. Ugasite ovo.

071

Mislim da ćemo ipak mi osigurati za "predstavnike" konstitutivnih naroda zatvorske kazne i zaplijenu imovine.

Rus-mir

Tko se ne zna pobrinuti za sebe, neće se znati ni za druge. Valjda je to logično?! :)

/ Najnovije