DF o sastanku u Mostaru: 'Finalni čin izdaje države Bosne i Hercegovine'

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

nasvasta

Dobro plaćene uhljebska lažne patriote.

Gost

E jesu frustrirani ovi iz DF-a.

Opa Đurđa

I reče mitraljezac sa Trga Pere Kosorića.

***

***

Gost

Zašto ovi forsiraju izraz DRŽAVA?

Hope

DF i Komsic su jedini koji stite interese BiH,a niksic,konakovic i ostala buranija bi i majcine kosti dala za fotelju u kojoj ce ionako kratko sjediti.

NM

Da nije DFa i Komsica mi bi vec odavno bili u Otvorenom Balkanu (srbski svet, velika srbija), po Jansinom nonpapiru. Da nije Komsica imali bi HDZovu “legitimnost naroda”, treci blentitet,…

Treci necesitet!

Da nije DFa i Komsica mi bi vec odavno bili u Otvorenom Balkanu (srbski svet, velika srbija), po Jansinom nonpapiru. Da nije Komsica imali bi HDZovu “legitimnost naroda”, treci blentitet,… ka NM

Haha

***

zlatan begić se najeo

***

Dennis

Imao si priliku od 2008 do 2021 kada si od 2008 do 2012 preko SDPa koalirao sa SDA i HDZ, pa si onda sa svojim novonastalim DF od 2012 do 2021 koalirao sa SDA i HDZ. Kad se sjetim da si one 2021 povalio pricu u Sarajevu zarad koalicije sa Bakirom i Fahrom, drzavna repka, pa ANP, pa nije ANP, pa jeste NATO, nije NATO. I dobroooo, gdje je sad taj NATO? Trunio si cijeli prosli mandat od 4god da je to gotova stvar. Otkud sad ova prica? Razvalise nas trojka? Gdje je NATO Komsicu?????

333

Ja sam mislio da je ipak najvazniji patriotski izbor gradjana Turske. Da mi je da dozivim jednu normalnu, ozbiljnu, konkretnu i sposobnu licnost na politickoj sceni zbog koje me nece biti sramota, pa da se u miru iselim.

ja

Zeljko, gdje su ti argumenti za to sto izljavljujes? I ja mogu izlajati sta hoces na svakoga

Komanda

Izdajnike treba kazniti strijeljanjem !!!

/ Najnovije