DF: "Komšić dostavio 3 Programa reformi i izborio 2 NATO vježbe, vlast lažova Konakovića nula"

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Role

Na žalost Konaković je u pravu kada kaže da su Komšić i Izetbegović od gotovine napravili veresiju kada su pridruživanje u NATO zamijenili "saradnjom" koju možeš interpretirati kako hoćeš. Tako se dešava od 1992. godine kada su Izetbegovići i njihovi pomagaći konstantno derogirali Republiku BiH, pristali u Turskoj na brisanje Republike i još mnoge stvari koje su uradili ukazuju na ovo na šta Konaković poentira i ukazuje. To jeste zaista problem.

Asker

Ali ko jos vjeruje sta df demantuje. Ta stranka je vec odavno samo privjesak sda . Zalosno

ERT

Ali ko jos vjeruje sta df demantuje. Ta stranka je vec odavno samo privjesak sda . Zalosno ka Asker Da, Komsic je zaustavio Jansin nonpaper, zaustavio Otvoreni Balkan. To su bili opaki projekti podjele Bosne. Odblokirao ANAP.

Nije bas sve tako

****

Veriga

***

Bravo veliko BRAVO

Ljiljane,a ovaj kolutic naprijed neka izlijeci prvo komplekse i neka ne prica sta je ko zeznuo nego kako ce naprijed jer smo ga valjda zbog toga izabrali da nas povede nazad a ne d nam konstantno pokazuje proslost?!? Mani se ti konakovicu mahalanja od toga nema hajra nego kad vecnimas sansu pokazi promjene,jer idu izbori...nemoj d ostanes upamcen kao najbeca greska Bosnjaka. Toliko.

Babuke ti?

***

DF statisti

***

Panter

Dino iz dana u dan baca kost među bosnjake . Najgore u svemu sto je isti do prije par godina bio u istoj stranci na koju sada puca iz svih oružja pa i na njihove sadašnje partnere a i sve one koji više nisu u koaliciji sa trojkom a koji su im u određenim periodima puno znacili i valjali. Ponaša se izuzetno osvetnicki prema svemu i svakom ko ne misli kao on. Ponekad se zanese pa zaboravi da on nije sudska vlast dijeleci ljudima svoju pravdu.

nadimak

Željko je najveća *** u politici

Ccc

Jel vam ovo centrala iz Mehmeda Spahe sastavila ovaj istup za javnost? Samo pitam….

Babuke ti?

Jel vam ovo centrala iz Mehmeda Spahe sastavila ovaj istup za javnost? Samo pitam…. ka Ccc A ko bi drugi? Tamo idu po "pamet" i "mišljenje"?

Kako ...

***

DeFektni u akciji!

sta o ovome milsle Sabina Komsic i Adnana Dunovic?

Guest

bolji opis nametnutog teško da može biti bolji(patološki lažov),aferim

333

Misljenje onog ko brani osudjene kriminalce u lancu koji je rezultirao smrcu mojih sugradjana me ne interesuje. Nema nikakvu tezinu. Ono sto cemo se konacno sjetiti u BiH je da kada jednom proklizes, vise nema povratka.

IBRO

SDAF IZEDBEGOVIC I KOMSIC SU NAJVECE ZLO Z BIH

/ Najnovije