Detalji vakcinacije u Zetre: Koga su vratili, a ko je ipak dočekao svoj trenutak spasa?

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hu Hu

Debil dodje u 6 ujutro i drezdi 2 sata da bi bio prvi. Onaj koji dodje u 11 sati, ceka 15 minuta. Uvijek je tako bilo i pitam se kakav je to felericni mentalitet i ciji su to felericni geni.

Oko

Eutanazija!!

Koga su vratili, a ko je ipak dočekao svoj trenutak spasa?

Kakvog bolan "spasa" ???

"Aktivisti"opet najveci problem Sarajeva?!

On je dosao mada nije pozvan...mada "nema godina"..on je dosao jer se njemu dolazilo?!Jer on je clan TROJKE...on je "ljevicar i gradjanin"....to je njegovo "demokratsko pravo" da DODJE...jeste..i onda kada mu ljudi lijepo akzu-Niste registrovani, ne mozete se vakcinisati danas jer nije vas red,premladi ste-e onda nastaje BELAJ, jer oni su"ljevicarski gradjani i demokrate"-ko NJIMA ima pravo sta za reci???...i onda opletu po"drzavi",Bakiru i Seki(glupi Bosnjaci), kazu nema zakona ,nema drzave a ONI SAMI KRSE PRVI TAJ ZAKON?!E to su-"LJEVICARI,DEMOKRATI I GRADJANI"...oni do podne mrze cijeli svijet a popodne sami sebe-nikad nicim zadovoljni,vazda neko drugi kriv a oni male mace...

Hahahhah

..eki SPASA...hahhhah

Ghjkl

Hoće fajzer, a neće sinofarm, kao oni se nešto razumiju u vakcine, ko marica u kriv k....! Nego, tako su im rekli njihova djeca i unuci, kad su ih dovozili, dovodili pred zetru, a oni nastavljali dalje prema kafićima, da rahat kafenišu: babo/dedo, reci, samo fajzer hoću, i ni jednu drugu! Jes' zapamtio?! Eno može se vidjeti sa slike, onaj dedo već zove mobitelom da dođu po njega nema fajzera!

/ Najnovije