Despot čuva Dodika: Mile izveo specijalce i oklopnjake na ulicu zbog Schmidtove odluke!?

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tuner

Hahahha bidona

Pipi

Hahahaha cirkus

Lektor Hanibal

Jel iko pregleda ove tekstove prije objave? Niko, znam, to je bilo retoričko pitanje. Puni nepismenosti, lapsusa. Strašno.

Rad je Milo

spašavanje u teškim okolnostima.

Ukakio se

Smrad milorad

Juka

Prepali se bosanski srbi , pogledajte u nebo možda vam se ukaže Bajraktar xaxaxaxaxa cigani lete u nebo

Despot

Pola takozvanog despota se pravilo u KS znamo gdje najtanji.

Guest

Nitko neće prljati ruke,ovo je samo da da sebi važnost

.

Prepali se bosanski srbi , pogledajte u nebo možda vam se ukaže Bajraktar xaxaxaxaxa cigani lete u nebo ka Juka ___ KOLEGA! ISPRAVKA KRIVOG NAVODA! RADI SE O BOSANSKIM PRAVOSLAVCIMA: SRBI ŽIVE U DRUGOJ DRŽAVI: MOLIM VAS DA KORISTITE ISPRAVAN NAZIV JEDNOG OD NARODA BOSNE I HERCEGOVINE - BOSANSKI PRAVOSLAVCI:

MA MILE... ŠTA JE TO BOLAN...

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH... Lezi mile... Pravi se mrtav dok ovo ne prođe... Možda te zaobiđu... HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Pa šta čekate

Hapsite i njega i specijalce

Lektoru

Jel iko pregleda ove tekstove prije objave? Niko, znam, to je bilo retoričko pitanje. Puni nepismenosti, lapsusa. Strašno. ka Lektor Hanibal Uglavnom, poentu si skontao? Poruku?

Pavle

Tog Despota možeš probušit sa tetkom...

TNT

To ko Kata u Karateu, “borba sa zamišljenim protivnikom”

Ljiljan

Amerika svinju dovezla na transporteru na vlast a voze krmka sa vlasti dva transportera!

A.A.A

Ma ko bi prijetio karinasu običnom zasto bi ga netko htio ubiit gotovo je mile gotovo je ideš dolje

Gax

Ma ne treba ti to Mile, u ratu su imali citav NATO, pa nisu uspjeli nista, Republika Srpska nikad jaca... SAMO ME INTERESUJE KAKO CE ONAJ TURISTA DA OTME SUME RS??? Omaru na ledja pa da nosi...ahahahaha

/ Najnovije