Der Standard piše o Dodiku: Kakve veze ima s aferom "Casinos Austria" i šta je otkrilo tužilaštvo?

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Stara uhodana metoda, hehe...

Kad mu nista ne mozes, pronadji mu neke afere, hehe... Bravo Dodice, samo tako i dalje.

Cojle Manojle

Kad mu nista ne mozes, pronadji mu neke afere, hehe... Bravo Dodice, samo tako i dalje. ka Stara uhodana metoda, hehe... Mjenjaj dilera...

Atleticar

Mile, najbolji si. Pogledaj samo Bakira i Seku. Nema sta nisu zatvorili, prevarili i falsikovali.

Imate li hrabrosti?

Ima li smjelosti iko od politicara, intelektualaca, akademika BiH da velikodrzavnim politicarima Srbije i Hrvatske otvoreno, u medijima, kazu da narod BiH nije, ni narod Srbije, ni narod Hrvatske. Nisu im dijaspora, nisu njihovo iseljenistvo. Ne poticu iz tih drzava. Za njih nije znale Matica srpska 1825., Ilija Garasanin 1844., franjevacki fratri 1890, ministar AU Kalaj 1903. i brojni drugi izvori. Ne nose ime po tim drzavama. Bosanski Srbi i Hrvati su NACIJE Kraljevine SHS/YU. Tih drzava odavno nema. Srbijanska i Hrvatska velikodrzavna politika koristi NACIJE YU za realizaciju velikodrzavnih projekata i zove ih “svojim narodom”. Apsurd, spin i laz! Nisu im dijaspora. Nisu genetski slavenski narodi Srbi i Hrvati. Srbija i Hrvatska projekte finansiraju kradjom resursa BiH! Zapad mora pomoci Bosni radi svoje stabilnosti i buducnosti. Mnogo veca opasnost je ruski slavenski svijet u Evropi nego Evropski muslimani na Balkanu.

Bosanac

NATO na mahnjacu dodo odma u rusiju kod svog putka

***su ***psi

Koja ste vi gamadi.Naglasavate da su 90.te htjeli osvojit r.s. od Države BiH Pa majku vam ****no r s. je nastala putem genocida poslije .Bio je cilj da se Bošnjaci izbrišu kao i republika BiH kad nisu uspjeli onda su im dali tu genocidnu tvorevinu koju su proglasili r.s.Kako je nastala tako može i nestati .Tupani.

*** su *** psi

Mile, najbolji si. Pogledaj samo Bakira i Seku. Nema sta nisu zatvorili, prevarili i falsikovali. ka Atleticar Zato i dolazite da u federaciju prošire i posao tražite A u stvari sve je to naša BiH .Vi možete lijepo traktore da palite pa put Karpata ***

Hehehe

Kad mu nista ne mozes, pronadji mu neke afere, hehe... Bravo Dodice, samo tako i dalje. ka Stara uhodana metoda, hehe... Jos malo bijednice, jos malo. Samo ostani uz svog idola, nemoj okretati kad djavo dodje po svoje.

tuner

novinaru preveo si članak da i ti ne znaš šta pišeš

/ Najnovije