Der Spiegel o Rezoluciji o BiH: Mogla bi se reflektirati na EU, sadržaj je eksplozivan

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Suplje ideje. Bit ce kako ce bit...

U nestabilnim regijama na svijetu kada za to dodje momenat se stanje samo od sebe normalizira.

Braco

Cudi me da Svabe nisku vec skontale gdje ih gura ovaj mali muslimanski Hitlerjugend!

ZA LJILJANA?

MOZETE SRBIMA I HRVATIMA KROZ KARU DANDAMU NAPUHATI! ! ZA VIJEKE VIJEKOVA AMEN. ZA IZMISLJEN NARODI! ! !

knjige, knjige, a na praporce...

Cudi me da Svabe nisku vec skontale gdje ih gura ovaj mali muslimanski Hitlerjugend! ka Braco E, Braco moj, nis Svabe tako pametne kao sto si ti...Knjigu u ruke, covjece!

Bosanac

Srbende laju na Njemacku a ona ih hrani a rusi ih jebu

Saradnja medju univerzitetima

Pobogu samo ne to. Pa intelektualci s univerziteta su i bili izvor mrznje, sukoba i rata

Peacemaker

Tako je Spiegel, jasno su identifikovani problemi i potrebno je rijesiti ih sto prije. Znaci, SDA, HDZ i SNSD moraju otici!!

Ljiljan

Znaju švabe sve a I imaju zapisano!Snrdija I srbi su izmišljena država I narod na Berlinskom kongresu 1876 od strane tadašnje to jest buduće hitlerove vlade kojoj su se za to svestrano odužili u ll svjetskom ratu a do tada su se zvali:SORAVI,SORANI,SERVI ,SORABI I NA KRAJU srbi sve ima ZAPISANO KOD ŠVABA!!

N

*** državu u kojoj stranci vode politiku švabija pala *** na dlake zato i propada tko njih više u svijetu pita šta , rudi ih natjerali da plaćaju nafti i gas u rubljimq bravo za Ruse što se tiče svaba , ovaj žučko mi je pobjegao sa lanca ne plašite se njegove lav ži on je takav , više liči na krmka n go na psa mora da ga krmak ispustio

/ Najnovije