Dennis Gratz: Uvesti doživotni zatvor za femicid

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zambak

Uvedi buraz prvo za ratne zlocine, silovanja, mucenja, paljena zivih ljudi itd... Pa zatim ukini da se zatvorska kazna moze otkupiti za 36000 km po godini kazne (da, istina je - provjerite u sluzbenim glasilima) pa onda mozemo pricati i o ostalim stvarima. A sto se femicida tice, slobodno uvesti smrtnu kaznu..

Kula

Borislav Herak priznao ubistvo 70 civila pa dobio 7 godina, o cemu pricamo? Ovdje treba uvesti zakon da svi smiju nositi oruzje i pucati. Ostalo ce se samo rijesiti za par godina.

A tebe u zatvor zbog diskriminacije u pokusaju!!!!

Femicid je pozitivna diskriminacija zene, izdvajanje iz kategorije ubojstvo. Diskriminacija je zakonom zabranjena, ma koja da je, pozitivna ili negativna, i ma prema kome da je, starom, mladom, crnom, bijelom ovakvom ili onakvom ZABRANJENA, je li jasno, vole?

OMG

Ne kontam. Za ubistvo zene dozivotno , a ubistvo 70 civila 7 god zatvora . Je l ovo neka zafrkancija ili samo populizam.

Smrtna...

Smrtna kazna je ukinuta u civiliziranim drzavam. Razlog je prost. Mogucnost pogreske tzv. pravosudja, osudjivanje nevinog na smrtnu kaznu.... Samo sto je to odredjenim tesko objasnit. I u jednoj FR su mase klicale kad bi se glava zakotrljala ispod ostrice u kosaru.... I trebalo im je do pocetka osamdesetih da se ukine KASAPLJENJE, MASAKR.

Hercegovac u Bosni

Moj druže ,jesi li imao to ime i prezime po rođenju ili si ga dobio u punoljetnosti?????

BRKICA

I JA SSM ZATO A DORATE TI I TVOJ PRESEDNIK MORATE ODGOVARAT ZA LAZNO PRESTAVLJANJE

/ Najnovije