Dennis Gratz (DF): Evo zašto Željko Komšić nije glasao za Borjanu Krišto u Predsjedništvu

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Jednostavno je, i vrapci na grani znaju zasto.

Zato sto je DF i njegov eksponat, gospodin Hijena, samo alat u rukama muslimanskofasisticke stranke es-de-oooo. A ta stranka blokira sve sto bi donijelo bolje odnose izmedju Muslimana i Hrvata. Tako vec od kraja rata.

Mostar

Kakvo ime! Fascinira na prvu. Nas Hrvate da netko pita o stavu oko ulaska u NATO je smijesno jer mi na neki nacin i jesmo u NATOu i EU, a posebno da to radi muslimanski potrcko Komsic. Ma tko vas je..!

Micky

Koliko vidim na sljedecim izborima Željko osvaja 600 000 glasova a bosnjacki clan predsjednistva ce postati onaj ko osvoji 40 000 glasova.

Nikolica s prikolicom

"Za tu odluku glasali su predsjedavajuća Predsjedništva BiH Željka Cvijanović (SNSD) i član Predsjedništva Denis Bećirević (SDP), dok je član Predsjedništva Željko Komšić (DF) bio protiv". Koliko do neki dan Komšić je naglašavao da kao član predsjedništva predstavlja sve građane države, a ovaj ga degradirao na predstavnika stranke DF. Komšić će se očigledno truditi da blokira ako ikako može. Na svu sreću vaših građana neće ni to biti u prilici - ni sad, a vjerujem još manje u budućnosti.

Haha

Sejdo je majoriziran

Panzer

***

Jednostavan odgovor!

Željko Komšiću, ako si uistinu Hrvat kao što govoriš, što te sprječava iskoristiti ovlasti iz Članka 5, St. 2 d. Ustava?

NB

Zato sto je DF i njegov eksponat, gospodin Hijena, samo alat u rukama muslimanskofasisticke stranke es-de-oooo. A ta stranka blokira sve sto bi donijelo bolje odnose izmedju Muslimana i Hrvata. Tako vec od kraja rata. ka Jednostavno je, i vrapci na grani znaju zasto. Zašto Hrvati nisu u dobrim odnosima sa Marokancims, Albancima, Turcima, Egipćanima.... Bošnjacima

/ Najnovije