Denis Zvizdić potvrdio: "Helez i Konaković su zvanični kandidati 'osmorke' za Vijeće ministara"

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Baton

Svaki od tih zakona je pao i svaki od tih zakona će pasti. Državna imovina je potpuno jasna stvar", rekao je Zvizdić. i svaki put je entitet ponešto več ukrao za sebe tako da je stvar gotovo pa završena nakon ovog zakona bit će i završena i onda ćemo opet pristati na svršenu stvar i gotovo.Dok se vi borite za fotelje KOKOŠARI POLITIČKI I VI I SDA Bosnu ćete uništiti da bi vi dobili foteljicu..

Gost

Ministar vanjskih poslova treba biti neko ko za to ima kvalifikacije, šlif i iskustvo. Izbor je potpuni promašaj. Nije susret sa svjetskim političarima na nivou kafenisanja s Dodikom i galame na sve oko sebe.

I

Koga oni predstavljaju? Ateiste? Uhljupe? Fujjjj

Crveni kmeri

Koga oni predstavljaju? Ateiste? Uhljupe? Fujjjj ka I Bošnjake sigurno NE!

Hercegovac u Bosni

Veoma ,veoma losa rješenja.Valjda ste vremenom otjerali pametne s dignitetom a ostalo to tipa Helez,Šteta,Zvizdic,Izetbegović Itd.

011

Dokle je ovo doslo! Dino polozio kolut naprijed, i ode u ministre.

Adi

***

666

***

Adi

***

/ Najnovije