Denis Zvizdić: "OHR mora biti spreman da hitno reaguje i zaštiti državnu imovinu BiH"

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Najzad

se pocinje rasprodavati

antit

a po mostaru gradski geometri parčaju državnu zemlju, dodjeljuju nove brojeve za ka-če a krimosi na njima izgradžuju bazene i rentaju. sprega kriminalaca i gradskih službenika. pogledajte iza havana bazena šta rade skupa

alf

a po mostaru gradski geometri parčaju državnu zemlju, dodjeljuju nove brojeve za ka-če a krimosi na njima izgradžuju bazene i rentaju. sprega kriminalaca i gradskih službenika. pogledajte iza havana bazena šta rade skupa ka antit sta tebe briga ko je tebi kriv sto ne pravis

Haha

Ne slažem se sa ****ićem. OHR mora u svakom trenutku biti spreman spasiti tzv BHRT i svojim tijelima ako treba. Ne zaboravimo, državluk je u pitanju!

Jeil

Jel to neka genetika pa ste navikli biti podanici, stalno trazite nekog tutora sa strane da vam bude glavni i naredjuje, a vi ste kao nezavisni i slicno. Bljak.

NarkoTV

Zvizdiću pitaj Fortu on je to sve zakuhati da udovolji Draganćetu, a i Miletu, valjalo se potruditi pa uništiti bhrt skroz.

Dug

Dok je sud radio vi političari koji se kao brinete za državu ste spavali. Nije to dug od juće. I nije istina da se sve prodaje nego odredeni objekti. Ne može država dugovati i štititi drzavnu imovinu.Svugdje u svijetu se dugovi namiruju od prodaje nekretnina. Nemojte vratiti jednu tranšu nekoj medunarodnoj banci pa će te vidjeti. Imovina se plijeni htjeli vi to ili ne.

/ Najnovije