Denis Zvizdić: Nemojte nam, Boga vam, više pomagati na ovaj način

/ Komentari (29)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nikolica s prikolicom

Pomagat će se sve dok ne sjašite bh Hrvatima s vrata. A ti ne spominji Boga uzalud.

Mythbuster

Denis, čovjek za sve režime. Nešto poput Ivice Dačića, samo daleko manje obaviješten i iskusan, ali jednako politički pohlepan i sujetan. Iako prigodno zamaskiran, ostaje vječni drugorazredni SDA vojnik i obični karijerista. Denis Zvizdić nije kapacitet za diplomatsku polemiku. A ministar Radman je obični birokrata u trenutno poremećenoj i apsurdnoj hrvatskoj sceni. Vašar foliranata.

Bolje bi bilo da Radman povede racuna gdje mu se zena skita!?

.

Guest

Guest Molim vas pustite Grlica materice da sve isprazni iz sebe. Narodna izreka: Pas laje vjetar nosi. Vidite li kako je nas Dodo postao suncokret. Bice ih jos da se okrekucu oko osovine.

Bosnjaci u BIH, kao autohtoni,vecinski narod, ce bez obzira na sve, hrvarskoj manjini u BIH, obezbjediti sva prava koja im pripadaju, sukladno EVROPSKOJ KONVENCIJI O LJUDSKIM PRAVIMA!

.

MrziteljPDA

Zvizdiću daj ne zavađaj narod! I ti i tvoj rođak Čampara se dobro slažete sa Hrvatima! Razumijem da moraš malo medijski da podvikneš ali svi znaju i za vile u Neumu i za vječite funkcije za koje uvijek glasa HDZ!

MIKI

. ka Bosnjaci u BIH, kao autohtoni,vecinski narod, ce bez obzira na sve, hrvarskoj manjini u BIH, obezbjediti sva prava koja im pripadaju, sukladno EVROPSKOJ KONVENCIJI O LJUDSKIM PRAVIMA! ZEKANE HRVATI NIKAD NECE BIT MANJINA U BIH NEMATE VI STA DAVAT HRVATIMA TO NAS SLEDUJE PROCITAJ VOSINKTONSKI SPORAZUM TU PISE PARITET U VLASTI

Hahaha

. ka Bosnjaci u BIH, kao autohtoni,vecinski narod, ce bez obzira na sve, hrvarskoj manjini u BIH, obezbjediti sva prava koja im pripadaju, sukladno EVROPSKOJ KONVENCIJI O LJUDSKIM PRAVIMA! Sve najjače pozicije u vlasti drže hrvati, imaju hrvatskog člana predsjedništva. Ne znam šta više treba, da se svi povuku i njima prepuste pozicije???

Hercegovac u Bosni

Prvo Zvizdicu reci kojim zadatkom si išao u Beograd ,Vucicu, kad te je Bakir poslao. Nema piši briši.

666

Pomagat će se sve dok ne sjašite bh Hrvatima s vrata. A ti ne spominji Boga uzalud. ka Nikolica s prikolicom Pripadniče manjinskog naroda, ako ti se ne sviđa, pravac matica i ne seri više.. Nigdje na svijetu kao manjina ne bi imali šanse da imte više nego što imate u BiH

MIKI

. ka Bosnjaci u BIH, kao autohtoni,vecinski narod, ce bez obzira na sve, hrvarskoj manjini u BIH, obezbjediti sva prava koja im pripadaju, sukladno EVROPSKOJ KONVENCIJI O LJUDSKIM PRAVIMA! Sve najjače pozicije u vlasti drže hrvati, imaju hrvatskog člana predsjedništva. Ne znam šta više treba, da se svi povuku i njima prepuste pozicije??? ka Hahaha <<IMATCE MO I HRVATSKOG CLANA PRESEDNISTVA DOK MAKNEMO ISLAMISTE SA VLASTI TIHA VODA BREGE VALJA SAMO POLAKO

Objektivan i nepristran

Ja ne znam bogami ko je kime opsjednut... Tamo kad jedan politicar prdne, kod nas uragan... Daj ih pustite nek oni tamo kod sebe pricaju sta god hoce, nisu oni u BiH, nije bitno sta oni pricaju, a vi ovdje gledajte da BiH narodu bude bolje, kao sto uopce ne gledate!

Mostar

Da smo bili pametni s tim bi prestali 1992.godine.

Adi

***

Pipi

Pomagat će se sve dok ne sjašite bh Hrvatima s vrata. A ti ne spominji Boga uzalud. ka Nikolica s prikolicom uzjahao vas je covic lopina jer je popljuvao sve bosnjacko i udruzio se sa genocidasima protiv jednog naroda i drzave BiH, dok to ne rijesite medju sobom nece vam hdzeovac u predsjednistvo, pa sad vidite oooo vi "ugrozeni "

@miki

. ka Bosnjaci u BIH, kao autohtoni,vecinski narod, ce bez obzira na sve, hrvarskoj manjini u BIH, obezbjediti sva prava koja im pripadaju, sukladno EVROPSKOJ KONVENCIJI O LJUDSKIM PRAVIMA! Sve najjače pozicije u vlasti drže hrvati, imaju hrvatskog člana predsjedništva. Ne znam šta više treba, da se svi povuku i njima prepuste pozicije??? ka Hahaha <<IMATCE MO I HRVATSKOG CLANA PRESEDNISTVA DOK MAKNEMO ISLAMISTE SA VLASTI TIHA VODA BREGE VALJA SAMO POLAKO ka MIKI<< Imate dvije opcije, da se unormalite ili da nestanete s ovih prostora. Što prije to skontate, to bolje za vas..

Srbin

Lijepe riječi su ukras !

Bice

Novih Srebrenica

Johnny

Kad pročitam komentare ostajem zaprepašten mržnjom. Tako mi je drago što su moja djeca rođena u zapadnoj evropi i što im pasoš ove postane zemlje neće nikada zatrebati.

Liga mladih lingvista

PredsjedavajuĆi!!

haso

Hrvati su oduvijek manjinski narod u BiH kovamje sad kriv kadvasje Franjo torovo kao krmad

Mile

Nevjeruju oni u Boga oni vjeruju u kipove ko i ti

Realista

Ja ne vidim nikakav napredak od tih razgovora sa evropskim dužnosnicima što si ih pobrojao! Koliko znam kako je BiH stekla nezavisnost pa do danas smo među najsiromašnijim državama u svijetu.

Tatar

BiH proteklog perioda nije bila nikome zanimljiva osim vama dacoj političkoj mafiji koja je domaćinski pokrala sve što je mogla.Sta se odjednom desilo da svima Bosna treba ne znam ali sigurno znam da to nije vaša zasluga

.

@ Nikolica s prikolicom Mislis na hrvate koje ste etnicki ocistili u genocidnom entitetu !??

Dado

Ubleha od covjeka.

Guest

Guest Ti Grlic materice dalje ruke od BiH zabavi se svojom kiflom.

Stern

Vidi ovoga sad...Isto kao prposni dino neki dan..a ha ha ... Bosnjacka politika uspjela cijeli narod koji nije imao nista protiv bih, okrenuti protiv bih da je mrze vise nego srbi. Hrvatsku okrecu protiv sebe. Na agendi eu pise izborini zakon, znaci nema teorije nista drugo. Svi pticaju s Covicem o hrvatima niko sa sejdom. Rezultati rezultati-O..Punkte bosnjacima mozak a znate da je nemoguce. Gradanska bih je moguce isto kao kraljtbina bih!

Za zvizdića

Niste tako govorili kad su vam srbi zapucali oko ušiju bagro ljigava, lopovska, prevarantska.

/ Najnovije