Denis Zvizdić nakon sjednice: "Vrijeme je za novi zamah na euroatlantskom putu"

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Odakle dolazite

Idemo ali u zicugu

Na vrijeme u drugom dresu

***

Tišu mišu

Tebi je rat bio brat

?

Kakav samo poremećeni degenerik i samodopadni smetljar moraš biti da na ****jivim društvenim mrežama staviš svoju titulu „Dr“?? U cijeloj ovoj gunguli smetljara iz zlikovačke sekte SDA ovo ****o ispade kao „pametno“ i to isključivo time što se ušutio kao crv u bolesnoj voćki i sačekao da se malo smiri ono što se zatalasalo. I mirna Bosna, jelde? Doktor? Doktorirao? Šta je Doktor to doktorirao, pa „metno“ da svi to sad znaju? Hercegovačku Gangu? Kalemljenje šljiva na drvetu hrasta? Porijeklo gnojiva? Možda „Demokratske izbore u BiH“ kao njegov stranački kolega Amir Zukić – Dimijaš? Gdje je „doktorirao“ U Varešu? U Doboju kod Kaknja kod Zenice? Koliko je koštao „doktorat“? 10 milja? 15? Ko je platio „doktorat“? Vijeće Ministara? Kanton Sarajevo? Centrala SDA? Šta je odbranio? Koje je zvanično ime disertacije? Knjige koju je on napisao? Pred kim je odbranio „doktorat“? Ili ga je „pazario“ u Beogradu kako je više od polovine „Doktora“ u VM uradilo?

?

Kakav samo poremećeni degenerik i samodopadni smetljar moraš biti da na ****jivim društvenim mrežama staviš svoju titulu „Dr“?? U cijeloj ovoj gunguli smetljara iz zlikovačke sekte SDA ovo ****o ispade kao „pametno“ i to isključivo time što se ušutio kao crv u bolesnoj voćki i sačekao da se malo smiri ono što se zatalasalo. I mirna Bosna, jelde? Doktor? Doktorirao? Šta je Doktor to doktorirao, pa „metno“ da svi to sad znaju? Hercegovačku Gangu? Kalemljenje šljiva na drvetu hrasta? Porijeklo gnojiva? Možda „Demokratske izbore u BiH“ kao njegov stranački kolega Amir Zukić – Dimijaš? Gdje je „doktorirao“ U Varešu? U Doboju kod Kaknja kod Zenice? Koliko je koštao „doktorat“? 10 milja? 15? Ko je platio „doktorat“? Vijeće Ministara? Kanton Sarajevo? Centrala SDA? Šta je odbranio? Koje je zvanično ime disertacije? Knjige koju je on napisao? Pred kim je odbranio „doktorat“? Ili ga je „pazario“ u Beogradu kako je više od polovine „Doktora“ u VM uradilo? ka ? . Smrdljivo ljigavo ****o – u realnom svijetu ljigava dezerterčina koji zna dobro da odglumi šutanje i čija je jedina i najjača referensa to što mu se gospoja druži aktivno sa Sebijom.... Kako ovaj jedan čovjek reče – najbitnija mu je rola dosad uloga goluba pismonoše....e čuj DOKTOR..... Ja doktora i govana, ***** te knjigo i nauko!

MrziteljPDA

Nije SDA kočila integracije u NATO nego Dodik a sa njim si i bio i ostao u koaliciji

Tuzno je...

... i zalosno da jedan lik, koji je decenijama bio u vrhu najkorumpiranije stranke SDA, bude nagradjen za svoj banditski posao. Za takve likove je sudnica, ali ovoje BiH, zemlja koja nikada nece krenuti pravim putem. FUJ!!!

N

..bo vam ti vise zamasi m.ter. stalno jedna te ista prica

/ Najnovije