Denis Zvizdić ima novu inicijativu: Tiče se nabavki vakcina protiv COVID

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

chim

I ukinuti remetilačku tvorevinu govnjivog imena rs!! Hitno!!

071

Ma gdje si požurio? Sačekajte još malo, ima vremena. Prvo ste zaboravili uplatiti novac za vakcinu, onda se pravite ludi po pitanju Covixa koji podrazumijeva nabavku oksfordske vakcine koja još nigdje nije odobrena, i sada se kao neko, eto, sjetio da bi se trebao malčice angažovati oko nabavke vakcina na svoju ruku. Čisto informativno, sav kapacitet Fajzera je rezervisan do jula iduće godine, ako vas slučajno to interesuje. A rusku (nakon što je naučnik koji je radio na izradi vakcine "ispao" kroz prozor, i koja je napravljena po staroj tehnologiji) i kinesku vam ovdje niko sa gramom razuma neće primiti. Vi ste najobičnije ljudske štetočine zrele za oduzimanje imovine.

071

*Covax-a

MAKTUB

Hrvatska, Slovenija, Srbija i druge zemlje se vec uveliko vakcinisu, a kod nas - inicijativa. Ovo je drugi nacin ubijanja stanovnistva pored trovanja sumpordioksidom i ko zna s cim jos. A i ako sta kupe, bice to kao sa Oksfordskom koja jos nije odobrena, ili ce uzeti onu vakcinu sto je popustla u temperaturi, ma isto kao s onim 'ventilatorima'.

chim

chim ustanem ja pojedem velikoooo govno.

/ Najnovije