Denis Zvizdić: 'Dijaspora je naša ekonomska i kulturna snaga'

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Meho

***

Pera Djetlić

Bravo, Deno. Mi koji smo i u ratu i sada odabrali da ne ostavljamo svoju zemlju na cjedilu smo bijedni i nekulturni, beznačajni stvorovi, dobri samo za izrabljivanje i kao eventualno topovsko meso. Ovi što su brisnuli jer se boje granata i jer ne vole male plate su za aplauz.

Mujadin

Svaka cast Zvizgane udruzite snage da sto vise omladine otjerate iz BiH. Upregnite jos vise i Rezil ul ulemu i oni ce vise hajrovati na zekjatu i vitrama.

visocica 1662

***

Haha

Treba pojačano iseljavati sunite tako da imaju još jaču dijasporu. Tu posebno moram pohvaliti Njemačku koja ih usisava suludom brzinom.

Panzer

Lijepe riječi su ukras!

Dijaspora

Ako zavrne pipe ove patriote iz podruma sto su ostale opet ce jesti konzerve iz un donacija

IKS

Je li ovo onaj sto je isao Vucicu da kaze da nema nista od tuzbe protiv Srbije? Moze li on ista uraditi za dobrobit svojih gradjana ili je vec pokazao koliko mu je do toga stalo?

Samo dugmici ostali

Ajde ne seri,sve ste otjerali odavde i sad vam ko valjaju oni koje ste otjerali.Vecih demona i monstruma nema do politicara,ljudski odpad i sljam

/ Najnovije