Denis Latin: "Zaboravljate da je Jelena Trivić poštivalac Karadžića i drugih ratnih zločinaca"

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Role

Hvala Denise, znamo mi to sve ali su nam ruke vezane luđačkom košuljom zvana Dejton. Zbog takvih ne gubimo nadu u čovječnost.

robot

Hvala Denise! Ne zaboravljamo mi ni dušmane ni prijatelje

?

***

Mostar

Po Denisu je Dodik medju najvecim ratnim zlocincima...koji mu je k?

Gogo

Tako je!

HashimQ

Nebeska Jelena iliti Heavenly Jollene, ah ljudi moji kakva seljanka s onim ustima i sitnim zlim očima, a priča joj je na nivou Goebbelsa.

BH politicari osudite monstruozne izjave

Tako je Denise. BH politicari trebaju istinu ponavljati svaki put kad ovi iz genocidne progovore o takvim stvarima. I njima i nama i medjunarodnoj zajednici.

@?

***

I ovaj Latin naprdjuje zesce...

Cuj grupa ovih turbo Srbendi najveci zlocinci poslije WW2?? Halo? A sta cemo s farma mafijom i okultnim oligarhijama koji su izmisljenom covid krizom potrovali milijarde na planeti, doduse ne sve smrtonosno (naravno!) ali hebi ti to, izvrcu se samo tako svaki dan!

***

****

Ljiljan

Moj Denise da su Turci bili ***

Meka

Svaka čast g.Latin

Tatar

Građani moraju znati da je ta ista Jelena javno izjavila da joj je Draža Mihailović idol

Džoksi

Najgore kad čovjek izgubi zdravlje, pa umjesto da liječi dušu, kako bi realno mogao da donese neki sud i vrati nadu u mogućnost boljeg života, karakteriše dobre ljude kao loše i obrnuto.

Bl

Ista ****a,samo drugi oblik pakovanja

denis sa ? je

STVARNO BOLESTAN ajvan!

denis sa P umjesto d je

STVARNO BOLESTAN ajvan!

/ Najnovije