Denis Bećirović za Der Standard: "Hitno pojačati snage EUFOR-a, napadnut je ustavni poredak BiH"

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Haha

Lijepe riječi su ukras!

Mario

Vrhunsko cmizdrenje! Bravo za muslimanskog predsjednika ka Haha Moja mama poljem trči da je Denis... Smješko, trči li i tvoja mama poljem? Trči?! Znao sam...

Rumeni umjesto Sejde glumi Bookira

otkako je crveni dres zamijenio za fes

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Pa gdje vam je drzava??

Kad je to eto kao napadnut ustavni poredak, normalna drzava svugdje u svijetu ga brani sama. Policijom, vojskom ako treba... Gdje je vamo to? Vi odmah, KMEE, KMEEE, branite nas, KMEEEEEE. Eh, pa ne moze tako drzava. De vi to napustite, nije to za vas, pa vidite i sami.

/ Najnovije