Denis Bećirović upozorio na cilj RS i Drugi memorandum SANU

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dzaba je

Onda ce plakat kad izgube entitet.

Stranacki lider

vi muslimani da znate kako da evo vec 25g ukinete vjecnu Republiku Srpsku davno bi to uradili. vas samo konvertit Zivkovic pravi budalama i drzi u nekom 'polu-ratnom' stanju. ni vi, ni onaj djuturm Bajden, ni EU nece ukinuti Republiku Srpsku. zaboravljas Denise da je na osnivanju SDA Alijina Islamska deklaracija usvojena kao platforma te stranke. sta cemo sad?

Apekocca

Rezidualni mehanizam međunarodnog kaznenog tribunala je dana 06.marta.2021-e poprimio jedan od mnogih konkretnijih oblika: Onoga datuma kada je BiH dobila ekvivalentan status poput Slovenije i Hrvatske, automatski joj je formalno-pravno postala protuzakonita unutarnja poslijeratna teritorijalna organizacija a time i prethodni (ratni) period čime je automatski Tariguzija (takozvana srbija) stekla reputaciju agresorske kreature za koju nije jasno hoće li ostati ne samo bez Vojvodine i sjevernog Sandžaka pa da one komponente koje joj preostanu (smederevski pašaluk i republika firaunija) zajedno ili odvojeno otplaćuju ratne reparacije na neodređeno vrijeme u iznosima koji se permanentno ukamaćuju tako da se čak i višestruko konvertirana glavnica povećava.

Ivica Dačić

Majku li ti šumadijsku natakarim Apekocca, nećete Vi iz Loznice nikada biti glavni grad ciganske države, pa makar Vam opet iduće godine na vašu štetu mi iz smederevskog pašaluka zakuhali neki novi građanski rat između Valjeva i Kraljeva.

Moj Deni

Ako već imamo situaciju da su od 3 zagubljene sovjetske nuklearne bombe tariguzisti u NewYork-u pokušali aktivirati jednu, gdje su onda preostale dvije ? Skrivene (zaklonjene) tako da ih je praktično nemoguće primijetiti ? U okolnostima kada Tariguzija kao glavni svjetski izvor problema mnogih vrsta ometa urednije međunarodne inspekcije na svojoj teritoriji ? Ako već imamo posla sa svetosavskim fanaticima koji preostale dvije "igračke" izgleda planiraju aktivirati po svaku cijenu pa makar i na sopstvenoj teritoriji a sa ciljem svaljivanja krivice na tobožnje zle Ameriku i Rusiju ?

Moj Deni

Previše je mnogih razloga zašto istočna granica mora biti drastično nadzirana, jer ako već nije realno spriječiti tariguziste da pomenute dvije "igračke" aktiviraju po svaku cijenu, onda je ipak za nas manji problem da oni te detonacije obave na teritorijama između Vojvodine i Sandžaka, zar ne ?

Ovaj lik samo nešto upozorava i ukazuje i od toga živi ko bubreg u loju! Ma yebi se,uradi nešto konkretno,stani pred gradjane i suprostavi se!

.

@Stranackini lider

Sve mi se ćini da ćeš se ti srbine seliti preko Drine! Djaba ste počinili genocid, nema od pc-a ništa! Uskoro regije! Informiši se malo dublje!

NB

Srbski svet je isto što i Islamski halifat. Nikakve razlike tu nema, samo razlika u sponzorima i donatorima! Najmonstruznije se ponašaju domaći izdajnici kao što je to slučaj sa pravoslavcima iz Bosne koji nazor hoće da su Srbijanci!

@juh

Sta pricas bolan? sarajevo imalo dobit vecu od cjele rs. Pogledaj koliko je tvojih došlo da radi jer u rs-u nema nafake. Kad smo vec kod toga, evo 3 mjesec u ovoj godini. Koliko je se rs do sad zaduzivala?

/ Najnovije