Denis Bećirović u Tivtu: "Države Zapadnog Balkana su na raskrsnici i imaju dvije opcije"

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

reissdfa patriota

rijesiti se muslimana- terorista ka Postoji samo jedna opcija na Balkanu pošteni patriot, probosanac-bošnjak ostavio jezivu prijetnju na službenom ulazu ministrice Sanje Vlaisavljević.

Fuuuj

Opcija 1: prihvatanje zapadne dekadencije i slugarstvo kabali...Opcija 2: ostati autohtoni nazadni balkanci njegujuci tradiciju i porodicne vrijednosti

***

***

***

***

Apel

Opet apelujem da se sakupi novac za izgradnju sanatorija za smještaj lica sa težim psihološkim poremećajima i slično. Imamo nekoliko komentatora kojima hitno treba pomoć.

Bećir živi san

Kada Bećir govori, sve zvuči kao da dolazi iz normalne države u kojoj institucije funkcioniraju a političari su pametni i postoji rješenje za sve i na tome se radi punom parom i mora se tako nastaviti i bla bla... Prosto mi raspiri maštu o državi kakvu svi želimo ali nikada je nismo imali. I onda upališ vijesti i padneš na zemlju u blato. Ne sumnjam da je on inspiriran svojim povlaštenim životom u kojem uživa sa suprugom na račun te divne zemlje koja im toliko toga daje. Koja furka, štobisereklo.

HAHA... ovaj cak i kad ima samo 2 opcije

uspije izabrat onu pogresnu. Da te nesto poducim, moj jadni becho, a i te na slici uz tebe. Zemlje zapadnog Balkana imaju izbor izmedju nastavka lizanja pozadina humerikunjcima robovlasnicima i zlikovcima, te isto tako i njihovim poltronima, vazalim i satrapima fujropejcima, bitisanja na pogresnoj, nepravednoj strani, ili mogu jednom u povijesti ucinit pravi korak i pridruzit se osnivanju novog, multipolarnog,, ekvitabilnog svijeta, a na celu kojeg procesa je Vladimir Putin.

/ Najnovije