Denis Bećirović: Sedam javnih pitanja Bakiru Izetbegoviću

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Apoptoza

Dobronamjeran savjet gospodine Izetbegoviću. Razmislite i uvažite.

sero

nista to zuco ne moze skontat

Kuronja

Bravo dečko!

Đurica

NAROD ZNA. JAKA SDA, SIGURNA BiH.

Genga

Haj' sve al' što nazva ljevičarima SBB, DF, NS, NIP, pa i SDP. Bakir puno stvari ne konta a jezik mu brži od pameti. I on kao Dodik čas hladno čas toplo pa na čoše.

Kako bez mozga

Kako izetbegovic može bilo šta shvatiti kad je neineligentan i nesposoban za bilo čijeg lidera. Nemogu vjerovat da je predsjednik jedne stranke samo zato sto je sin Alije,a drugih nikakvih kvaliteta nema.Neinteligentan,bezkarakteran ,bez jasnih stavova i kako ga građani jednostavno ne protjeraju sa vlasti uz pitanje kakvu vlast on uopće obnaša ?

bakire

pričaj kakav ti je babo dobar bio , kako je preko kos-a dobio diplomu prava , kako si od sirotinje postao milijarder

Cilj mu je odraditi ono sto mu babo nije stigao uraditi!

.

MrziteljPDA

Pisanje pisama je omiljeni sport Denisa Bećirovića! Ova grupa sendvičara koji mu daju podršku ipak ne mogu obrisati činjenicu da je u ratu bio punoljetan ali da ni u narodnoj kuhinji nije bio prvo borac. Zajedno sa Mašićem koji je bio čitav rat u Beogradu čini udarni patriotski odred koji palamudi o patriotizmu zadnjih dvadeset pet godina a za to vrijeme ubire minimum 5 milja maraka mjesečno

bakir možda nije glup

ali znam da je lopov

Bosanac

Denise za tebe jedno pitanje. Šta se desilo sa SDPom Hrvatske

/ Najnovije