Denis Bećirović se oglasio nakon vijesti da će Predsjedništvo kupiti nova vozila i novi namještaj

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

Lijepe riječi su ukras

Laz ima kratke noge

Svaka cast! Lijep gest da se javnost informise o sirenju neistine. Osobe koje sire lazi treba kazniti.

Tatar

Sine probaj to utjerati u normalan kolosijek.Ovaj narod je prevaren i slagan bezbroj puta

Ts

Pa jedna od prvih odluka može biti aukcija tih nabavljenih vozila i restitucija u budžet, a najaviti i druge restrikcije, te sve druge štetne odluke spočitati,posebno, novom starim članu koji ih je donio,a isto je "prograđanski".

Covjek

Mora se nastaviti sa tradicijom, novi covjek - nove stvari. Nece kupiti iz svog dzepa nego zagrabiti od glupe sirotinje.

/ Najnovije