Denis Bećirović sa Andrejom Plenkovićem u Zagrebu: 'BiH je mjesto u EU i NATO'

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

LJILJAN

OCETE LI OPET RECI DA REPUBLIKA HRVATSKA IMA PRETENZIJA PREMA BIH

Bećiroviću

Majku ti tvoju .Ako si toliko nisko pao da ideš čviljavom na noge mi se ograđuje od tebe .Ne ideš u ime nas Bošnjaka .Mi ne prihvatimo to poniženje jer mi te nismo poslali niti birali da budeš toliko bijedan i jadan da nas Bošnjake ponižavao i budeš uvlaka svakakvoj mraku MI SE OGRADUJEMO JER MI NISMO TDKO NISKO PALI DA SE NEKIM BIJEDNIM VASKAMA NASELJENIM IZ DZUNGLE UVLACIMO

svi putevi u svijetlu budućnost jedino vode

PREKO KATOLIČKOG I HRVATSKOG ZAGREBA, inšalaaaaaaaaaaaaaahahahahaha

razumijem ja tebe LOL-PREDSTAVNIČE bolešnjokaca

Majku ti tvoju .Ako si toliko nisko pao da ideš čviljavom na noge mi se ograđuje od tebe .Ne ideš u ime nas Bošnjaka .Mi ne prihvatimo to poniženje jer mi te nismo poslali niti birali da budeš toliko bijedan i jadan da nas Bošnjake ponižavao i budeš uvlaka svakakvoj mraku MI SE OGRADUJEMO JER MI NISMO TDKO NISKO PALI DA SE NEKIM BIJEDNIM VASKAMA NASELJENIM IZ DZUNGLE UVLACIMO ka Bećiroviću nije laHko biti toliki zatucanko i tupson ko ti, poture jadno.

Muderis

Rumenko imao nesto da kaze,hahahahahahah.

Muderis

Niste objavili sta je Mirela obukla i ko je njen stilista. SRAMOTA!!!

A ŠTA KAŽU suvMAJKE SRPSKE SREBRENICE

I IGK IZ KANADE???

Krscanske pederastijske vrijednosti

Ko jevrejima u Drugoj republici ili 3. Rajhu

I bog ti je primao 13 u pakas

PREKO KATOLIČKOG I HRVATSKOG ZAGREBA, inšalaaaaaaaaaaaaaahahahahaha ka svi putevi u svijetlu budućnost jedino vode

Ne razumEm iskvaren Turski.

I IGK IZ KANADE??? ka A ŠTA KAŽU suvMAJKE SRPSKE SREBRENICE

/ Najnovije