Denis Bećirović reagovao na optužbe: 'Ne postoji član Predsjedništva koji nije koristio VIP salone'

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

Bravo Runenko

Samo nastavi, ko nas… Uzimas nas na suplju godinama, sto bi se sad mjenjao. Sve u skladu sa idejama socijaldemokratije. PS Nedostaju nam tvoja otvorena pisma. :)

Nista

Samo zna poslati pismo nikad uzivo da nesto kaze

I ja bih branio drzavu i poredak

iz VIP sakona i mercedesa, javi mi Rumeni kada da rezervisem…

Ivan

Pa valjda su te izabrali da budeš drugačiji? Uvijek sam mislio da je SDP nula od morala. Nikšić, BendŽamina, sada i ovaj....

adi

Lijepe riječi su ukras!

OMG

Ovih pet komentara, iz istog izvora dolaze. Stvarno ste providni botovici mali. Nismo mi bas tako glupi da nam mozete suplju. On je predsjednik zemlje i jedina uzdanica. Haman Bake to nije koristio. Doduse Bake nidje u drzavnicke posjete nije ni isao, sem Srbije i mozda Turske.. ne sjecam se. Oni samo zauzimaju tu poziciju i nista ne rade. Ovaj covjek radi i pustite ga nek radi. Da bi se nesto postiglo , mora se nesto i uloziti. Ovo je protokol. Ne moze predsjednik zemlje se gurati s drugim po areodromu. To security ne dozvoljava.

/ Najnovije